Здравейте , честито за хубавия форум .
Имам следната питанка и се надявам да ми помогнете . Смятат , че и други хора ще се интересуват от отговорите ви . Предварително благодаря на включилите се .
Ситуацията е следната :
Извършвам консултански услуги в интернет (в онлайн игри) от скоро , което е свързано с получаване на Х сума пари от физически лица в системата Пейпал , Уестърн Юнион , Скрил и подобни , а оттам превод в Банка в България .
Искам да знам като какъв трябва да се регистирам за да съм изряден според закона , да плащам съответните данъци и всичко да е на светло .
Подобен е казуса с така наречените Фрилансери , които , по единтичен начин извършват консултански (преводи , писане на статий ) или услуги свързани с уеб дизайн и прочие .
Тъй като съм прочел известен брой мнения по въпроса , които нямат еднозначен отговор , реших да ви попитам и Вас.
Благодаря за отделеното време
- Дата и час: 22 Ное 2024, 22:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Консултации в Интернет
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Консултации в Интернет
Да перифразирам въпроса . Доходите от продажбата на виртуални пари , акаунти , и други свързани в Онлайн игрите , таксуват ли се в България . Ако да - каква е формата на необходимата регистрация като търговец или като свободна професия извършваща консултански услуги (мисля че това е най-близкото)
- glarus11
- Нов потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|