начало

„Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка „Бял заек“ атакувал ВАС след човешка грешка

Защо личната ми страница се отваря със стара дата?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Защо личната ми страница се отваря със стара дата?

Мнениеот chockolina » 31 Юли 2002, 13:02

Когато поискам да отворя личната си страница, а също така и страници от lex.bg, ми се отваря нещо, което не е последна актуализация, а и съм го отваряла преди. Някой може ли да ми обясни защо става така? Предварително благодаря!
chockolina
Младши потребител

Re: Защо личната ми страница се отваря със стара дата?

Мнениеот vita » 31 Юли 2002, 14:24

Chockolina,

ако браузърът Ви е Microsoft Internet Explorer, изберете менюто Tools/ Internet Options. От General цъкнете на Settings и изберете опцията "Every visit to the page". Така всеки път ще Ви се зарежда най-новите версии на страниците. А за да изтриете кеша (съхраненото копие на страницата у Вас, което е различно от това на сървъра), трябва от Internet options/General в същото меню да цъкнете на бутона "Delete files".

Ако остане нещо неясно, кажете. Желая Ви приятен LEX :)))
vita
Младши потребител

Re: Защо личната ми страница се отваря със стара дата?

Мнениеот chockolina » 31 Юли 2002, 16:20

Много благодаря за помощта, Vita!
chockolina
Младши потребител

Назад към Общи дискусии