genius75 написа:Вече направо претръпнах, отивам на почивка......................
Созопоооооооооооооооооооооооооооооооооооооол..............
Приятна почивка! Дано и да са успешни резултатите ти да е две в едно
|
|
genius75 написа:Вече направо претръпнах, отивам на почивка......................
Созопоооооооооооооооооооооооооооооооооооооол..............
kalinamalina написа:казусите са публикувани но отговорите не
taen написа:Хайде стига със съчиняването на схеми и обяснения. Почва да става смешно. Този не можел да изкара тройка, другия не бил проверен... Да бяхте седнали да четете!
Сигурно е имало и платили кандидати, сигурно не всичко е било, а и ще бъде докрай изрядно, но поне от моите познати които се явиха тези, за които знам, че са добри и подготвени юристи издържаха писмения изпит. А тези, за които нямам особено високо мнение, като професионалисти, не са го издържали. И само като факт - сред неиздържалите изпита мой познати има съдии и прокурори, разполагащи с доста сериозни средства, а сред издържалите хора, които трудно си плащат вноските по заемите със заплата от 600 лв.
taen написа:Донке, написал съм си мнението само за хората с които съм работил и знам на какво ниво са познанията, опита и старанието им. Не съм използвал квалификации от рода на "нещастно човече" не само защото говори много лошо за употребяващия такива изрази, а и защото идеята ми беше съвсем друга.
Явно начина на мислене и първосигналната натура не ти позволяват да възприемаш по нормален начин написаното, а се опитваш да настроиш всичко според ограниченото виждане на собственото си тясно прозорче.
Мисля, че след дълга съвместна работа мога да преценя сравнително точно кой се труди и се опитва да се развива, и кой лежи на гърба на колегите си, не влага никакво старание в работата, а накрая мърмори и се оплаква.
Пак ще те помоля да не възприемаш написаното лично, нито те познавам, нито пък имам особено желание да те познавам, още по-малко да имам мнение за личните ти и професионални качества.
В крайна сметка всеки, рано или късно, намира своето място. Аз мога само да се радвам за хора, които, пред очите ми, с много труд и лишения постигат нещо и съответно да се възмущавам на мързеливците и мърморковците, които се опитват да обезценяват успеха им.
alegrina написа:teen, не мислиш ли че е малко странно 90% от явилите се колеги, които не са допуснати до устен да са мързеливни, мърморещи и некомпетентни, с което да са заслужили ниските си оценки.
Това, че част от "оправилите се" в този конкурс притежават и страхотни професионални качества може само да ни радва.
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта