Здравейте,
Виждам, че е създадена нова платформа, която цели да свърже адвокати и клиенти. Имало изкуствен интелект, който към настоящия момент не ми се струва "ама хич" да работи, както и цената е висока. Ето линк argumento.bg
Имате ли мнение за нея ? Има ли други подобни платформи, които лично сте тествали ? Мнение за тях ?
Другата (за мен нова) платформа е lexebra.com - Изглежда обещаваща, лицата на уважавани колеги я красят - макар и с по-младите им снимки де. Мнение за изкуствения интелект? Вижда ми се прекалено скъпа на мен лично.
Това не е реклама - обръщам внимание, че изтъквам негативи и нито един плюс.
- Дата и час: 04 Апр 2025, 21:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нови ? платформи - Argumento.bg и lexebra.com
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Нови ? платформи - Argumento.bg и lexebra.com
Примерно - ако има две порочни състояния на една сделка - кое ще се гледа първо.
Правото на задържане - може ли да се упражни втори път - след като в предходен процес е имало такова възражение и е упражнено.
При делбата - изпълнителният лист може ли да се получи от всеки от съделителите.
Как се процедира при 2 или 5 запора над една пенсия при ЧСИ от различни взискатели.
Трябва ли да се иска съгласието на съпруга съсобственик при чл. 33 ЗС.
Ето тези въпроси - как ще ги реши изкуственият интелект.
Правото на задържане - може ли да се упражни втори път - след като в предходен процес е имало такова възражение и е упражнено.
При делбата - изпълнителният лист може ли да се получи от всеки от съделителите.
Как се процедира при 2 или 5 запора над една пенсия при ЧСИ от различни взискатели.
Трябва ли да се иска съгласието на съпруга съсобственик при чл. 33 ЗС.
Ето тези въпроси - как ще ги реши изкуственият интелект.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
Re: Нови ? платформи - Argumento.bg и lexebra.com
Аз по-скоро бих искал да се насочи дискусията към плюсовете, която всяка от тези платформи твърди, че носи. Едната се рекламира като такава, която свързва адвокати с клиенти, а другата твърди, че намаля значително времето за проучване на дела и търсене на съдебна практика.
То е ясно, че на тези въпроси изкуственият интелект не може (почти винаги) да отговори правилно. Дори, ако си направите експеримент, ще се убеди сами, че изкуственият интелект не може да отговори правилно дори на някои въпроси от първта част (тестът) на изпита за адвокати и младши адвокати. Поне не може да отговори като безплатна версия де, нямам достъп до платената.
Та, някой има ли опит с тези платформи ?
То е ясно, че на тези въпроси изкуственият интелект не може (почти винаги) да отговори правилно. Дори, ако си направите експеримент, ще се убеди сами, че изкуственият интелект не може да отговори правилно дори на някои въпроси от първта част (тестът) на изпита за адвокати и младши адвокати. Поне не може да отговори като безплатна версия де, нямам достъп до платената.
Та, някой има ли опит с тези платформи ?
- hristev
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|