начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

до лекс

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

до лекс

Мнениеот donna » 25 Ное 2005, 18:21

Господа има проблем с пощата не мога да вляза в моята , дава ми поща на друг потребител.
Единственото което мога да кажа ,че нямам намерение да чета чужди писма и не съм отваряла нищо ,но не желая някой друг да отвори моята и да злоупотреби.
:!:
donna
Старши потребител

Мнениеот protekta » 25 Ное 2005, 18:30

ИМАМ АНАЛОГИЧЕН ПРОБЛЕМ !
protekta
Потребител

Мнениеот donna » 25 Ное 2005, 21:17

Проблема продължава моля ви оправете нещата с пощата :!:
donna
Старши потребител

Мнениеот gega » 25 Ное 2005, 23:08

донке, с малко "Д", пиши на грамотен български, инак нищо не разбирам, а камо ли и администарторите ще те разберат!:)))))))
gega
Потребител

Мнениеот donna » 26 Ное 2005, 00:55

Гега ти си пълен нещастник иди на лекар вместо да ходиш като болен след мен.
Мисля ,че много отдавна писах ,че за мен не струваш и не си никакъв колега ,а просто болна психика ,която освен нещастна диплома, с която парадира из форумите няма нищо друго.
А проблема с пощата наистина не е за подценяване .
Кой ли администратор ми би обърнал внимание ,като от от доста време днес системата ми дава достъп до пощата на други колеги ,а в моята не мога да вляза.
Ако това за ГЕГАТА ,който много ясно е дал да се разбере тук ,че от нищо не разбира това не е проблем за мен е проблем предполагам и за много други колеги .
donna
Старши потребител

Мнениеот gega » 26 Ное 2005, 10:12

donna написа:
Кой ли администратор ми би обърнал внимание

Казах ти го с добро, никой няма нищо да направи, тъй като не те разбира! За да изразиш дадена мисъл, трябва лексикално и стилистично да е що годе нормално оформена! Нищо не ти се разбира! Пробвай пак, пък може някога да излезе нещо от твоя ум!:)))))
Някого ти казах, че с неграмотността трябва човек да се бори всекидневно, защото тя ни обгръща ВЕЧЕ отвсякъде! Така че нищо лично, но какво да правя, като ти си негово най-изразено въплъщение в този форум)))) Хубаво бе сторила, като месец-два почти не се бе появявала! :)))) Не само нищо не можеш смислено от правна страна да ни кажеш, но и ни затрудняваш да го разчитаме! Такава немощ духовна и езикова аз от "юрист" не съм виждал! Не зная как шефовете в "Свилоза" ти четат "умозаключенията"! :)))
gega
Потребител

Мнениеот donna » 26 Ное 2005, 11:07

По -голяма простащина от тая която гега написа не бях чела .Гега пак ли си пиян , май няма с какво друго да се похвалиш освен с простотия.
Какво не се разбира бе гега .
Гега наистина се радвам ,че някога вместо теб са избрали за съдия колега завършил в РУ .
Ти направо доказа много пъти тук ,че си човек без покритие .
Нали знаеш правно колко си неграмотен .
Защо не съм писала това не те засяга и това не е месец два по-вече е .
Нали знаеш гега аз съм една от най-добрите , това те дразни наистина
Гегата корифея на некъдърността завършил в СУ ,а нищо не постигнал .
Болния му мозък нещо превъртял в момента когато не могъл да стане съдия и понеже няма възможност да обижда всички завършили в РУ, от момента в който написах къде съм завършила тръгна след мен като болен да обижда ,псува и т.н.
Е гега нещастнико излагаш само себе си .
Бих ти казала да идеш на лекар ,дори бих ти платила лечението твоето ми прилича на параноя .
Ако имаш нещо толкова против мен открий отделна тема, в която който иска да пише за и против мен!

За мен темата ,която гега подхвана е приключила ,а и мястото и не е тук.
donna
Старши потребител

Мнениеот gega » 26 Ное 2005, 11:53

"Боже, колко мъка (б. м. НЕГРАМОТНОСТ) има на тоя свят, Боже!":))) То неграмотно, та чак и злобно:)))) Не желая да коригирам грешките от това почти нечленоразделно изказване, в което на всяко изречение (ако може така да се определи почти безсмисления словесен поток на донка) е изпъстрено с всевъзможни смислови и езикови грешки. Но най-готиното е туй: "Защо не съм писала това не те засяга и това не е месец два по-вече е ." След неколкоминутни размишления успях да разгадая словесния ребус на донка - "Защо не съм писала, това не те засяга и това не е месец-два, ПОВЕЧЕ е!" донке, с малко "Д" , колко пъти да ти обяснявам, че "повече" е наречие (макар че не знаеш що е то?) и не подлежи на степенуване само по себе си. Ако искаш, мога да го демонстрирам за теб - как ти звучи: "ПО-повече", "НАЙ-повече"! А "по-вече" ми звучи с най-превъзходната степен "Най-вече"! :)))))
Ако имаш милост към РусИнския РабФак, не изтъквай, че си завършила там, защото само допълнително го срамиш с твоята НЕГРАМОТНОСТ и духовна немощ!
А и една голяма неистина "изРЕЧЕ" - аз никога не си позволявам във форума да псувам, за разлика от твоите хули и истерии! Но най-паче ме забавляват твоите заблуди за моите съдийски "копнения"!:))))
gega
Потребител

Re: до лекс

Мнениеот donna » 26 Ное 2005, 17:26

Благодаря за пощата .
Всичко вече е наред и мога да влизам.
donna
Старши потребител

Назад към Общи дискусии