начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Varnenski svoboden universitet

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот адвокатка » 10 Авг 2005, 21:35

Колеги, чудя се това форум за юристи ли е , или за идиоти/да ме извиняват колегите и останалите ,които имат нужда от правен съвет/. От известно време форума се превърна в някаква помия, а не във форум заслужаващ уважение и респект! Разни идиоти се изказват неподготвени и просто няма кой да ги спре. И ако сладура, който написа всичката тая помия е юрист/ а ако и е адвокат/ с право хората се отнасят с недоверие и понякога с погнуса към гилдията. Имаме си и в Плевен такива идиотчета , със самочувствие на богове, иначе кухи-та дрънкат!! :roll: :Pepi , защо не отидеш да се прегледаш и да спреш да пишеш помия !
адвокатка

Мнениеот Pepin » 11 Авг 2005, 10:43

Abe vie maj ne ste nared vuopshte. Ne razbrahte li 4e SU e naj dobrijat i vsi4ki drugi ste zle i pulni nekadurnici
Pepin

Мнениеот oli_frrren » 11 Авг 2005, 10:54

Това кой университет си завършил и дори колко висши образования имаш явно няма значение дали си простак или не! Колегата "адвокатка" е напълно права. А СУ е № 1, но не и всички, които сме учили там!
oli_frrren

Мнениеот адвокатка » 11 Авг 2005, 10:57

Ama i ti mai ne si savsem nared
адвокатка

Мнениеот Didi » 11 Авг 2005, 11:34

Eи колеги писна ми вече от този СУ. Все най велики били там. А то май всички ги знаем какви са там. Най-големите връзкари и злобари. Аз предлагам въбще да не им обръщаме внимание, защото всички знаем,колко сериозни и кадърни хора учат в другите факултети
Didi

otnosno varnenskiya svoboden universitet

Мнениеот melin » 11 Авг 2005, 16:23

varnenskiya svoboden universitet e nai dobriya zashtoto v cyala balgariya toi e edinstveniya priznat i akreditiran universitet. taka che davaite smelo. kakvo shte pravite v sofiya? varna vinagi e bila nomer 1.[/b]
melin

Мнениеот адвокатка » 11 Авг 2005, 16:36

Аз съм тази, която пише на кирилица! Колеги, явно някой е с много, много големи комплекси на тема СУ! Халал да им е университета! Купонясвали са в София, но след това идва същинския изпит - живота и работата. И ако така се отнасяш и към работата си/ като ....., идиот, ........ и т.н./ - ще си останеш само с фирмата -СУ , спомените, къде си завършил и кухото самочувствие! Не задръствайте с тъпотии форума! 8)
адвокатка

Мнениеот 10фл » 11 Авг 2005, 16:36

След като оставих дискусията да се развихри, мисля, че е време отново да се изкажа. Варненски свободен университет си остава към тоя момент най-скапаното място, където човек може да завърши висше, особено пък право. И ще ми разправят колко учели... Те като завършат не знаят що е то правна норма. Бе кво да коментирам?! Просто няма смисъл. Аз съм сигурна, че който си е имал досег с такива "юристи"... си е направил съответните изводи. И въобще не си мислете, че някой ще се върже на критиките за Софийски. Всичко тва се изговори от чиста злоба. Щот не е приятно да си по-тъп, ама такъв е живота, беше казал някой си!!!
10фл

Мнениеот Гост » 11 Авг 2005, 16:42

Погледнете страницата на Националната агенция по оценяване и акредитация към министерския съвет!
http://www.neaa.government.bg/

Правото в Софийския НЕ Е АКРЕДИТИРАНО - СЛЕДОВАТЕЛНО ДИПЛОМИТЕ ОТ ТАМ НЕ СА ВАЛИДНИ
Акредитирано е Правото само във Варненския свободен, Нов български и УНСС
Най-добра оценка и най-дълга е акредитацията на ЮФ на УНСС, където има АКРЕДИТИРАНИ И ТРИ ДОКТОРАНТУРИ В ЮРИДИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ.
Изводът е ясен!!!! Най-добре е правото да се учи в УНСС или Нов български!
Гост

Мнениеот anti » 11 Авг 2005, 16:46

От трите акредитирани, признавам само УНСС, а другите просто зарежи. А за СУ тва сапълни глупости 4ове4е. То там ако не са незнам каде
anti

Мнениеот morska » 11 Авг 2005, 22:12

КОЛЕГИ!
ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ КЪДЕ Е УЧИЛ, СПОРЕД МЕН ПО-ВАЖНО Е НА ПРАКТИКА КАКВО ЩЕ ПОКАЖЕ. КОНКУРЕНЦИЯТА ЩЕ СИ КАЖЕ ДУМАТА.
АЗ ЛИЧНО НЕЗАВИСИМО, ЧЕ СЪМ ЗАВЪРШИЛА СУ МОГА ДА КАЖА, ЧЕ НАЙ-КАДЪРНИТЕ КОЛЕГИ С КОИТОШИ РАБОТЯ И НА КОИТО СЕ ВЪЗХИЩАВАМ СА ЗАВЪРШИЛИ ТАКА ОПЛЮВАНИЯ БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ.
ФАКТ Е, ЧЕ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НОВОНАЗНАЧЕНИТЕ С КОНКУРС СЪДИИ И ПРОКУРОРИ В БУРГАС СА ВСЕ ВЪЗПИТАНИЦИ НА БСУ.
morska
Младши потребител

Мнениеот ID » 12 Авг 2005, 00:36

Ne znam kolko ot tezi, koito pi6at po tazi tema naistina sa zavar6ili ili u4at pravo, no e rezil da se pluete po tozi prosta6ki na4in. Izob6to e mnogo nekorektno i dori unizitelno da sporite koi VUZ e nai-dobriqt. Az u4a v SU i edinstvenoto, koeto moga da kaja e, 4e v SU se vliza nai-trudno.Mislq 4e nqma koi da go otre4e. A ve4e vsqko stado si ima mar6i- kade pove4e, kade po-malko. Eto za6to i ot drugite vuzove ima svetni hora i e glupavo vsi4ki da se postavqt pod ob6t znamenatel. Vmesto vzaimno da se draznite po-dobre vzemete pro4etete nqkoi u4ebnik po pravo pak spora koi vuz e the best 6te si proli4i ot tova kak 6te se realizirate v jivota.
ID

Мнениеот Гост » 12 Авг 2005, 15:50

В Софийския качеството е паднало много - не е това, което е било едно време!
Гост

Мнениеот lazar_petrov » 13 Авг 2005, 11:27

То е ясно.

Подкрепям колегата Н.Динев.

'ПРАВО" се учи в 10 или 11 <не знам вече колко са, че те се роят като въшки> юридически факултета в България, но това да ми говорите за ВСУ, за ЮФ на Горно Нанадолнище и т.н. - смешно е.
И после какво "Имам диплома по "Право".

ПРАВО се учи в СУ, това е.

А да не говорим, че преподавателите из останалите юридически факултети са преподавателите от СУ. Така че - моля ви се.

Dura lex, sed lex.
lazar_petrov
Младши потребител

Мнениеот lazar_petrov » 13 Авг 2005, 11:28

Anonymous написа:В Софийския качеството е паднало много - не е това, което е било едно време!

Имаш право, Гост, имаш право, за жалост :(

И на мене ми е тъжно това, но така е като се приемат и при нас по 220 човека <само редовно> на година......
lazar_petrov
Младши потребител

Мнениеот Гост » 16 Окт 2005, 20:19

Много ми се иска някой който говори лошо и необосновано за ВСУ да ми го каже в лицето
Гост

Мнениеот ВСУ » 16 Окт 2005, 22:56

Нали знаете че не е редно да се говори за нещо което не познавате. а и кои сте вие че да давате оценка на едно учебно заведение. Има си компетентни органи за това оставете това на тях. За справка юридическият факултет на ВСУ е с оценка добра което е повече от достатъчно за един амбициозен млад човек. А е ясно че от всяко дърво свирка не става. Ся духайте супата
ВСУ

Мнениеот gega » 16 Окт 2005, 23:29

10фл написа:След като оставих дискусията да се развихри, мисля, че е време отново да се изкажа. Варненски свободен университет си остава към тоя момент най-скапаното място, където човек може да завърши висше, особено пък право. И ще ми разправят колко учели... Те като завършат не знаят що е то правна норма. Бе кво да коментирам?! Просто няма смисъл. Аз съм сигурна, че който си е имал досег с такива "юристи"... си е направил съответните изводи. И въобще не си мислете, че някой ще се върже на критиките за Софийски. Всичко тва се изговори от чиста злоба. Щот не е приятно да си по-тъп, ама такъв е живота, беше казал някой си!!!

Така си е, пичове! Колко нервни клетки са ми изхабили тези възпитаници н`едни на това ФАКУЛТЕТО на юридеческата мисъл, които са се добрали НЯКАК си в магистратурата! С изключение на езин момък, всички от тях, които познавам, са си и наглички! Така е то - неграмотно, с власт що е то - съдия, завършил в таз Магнаурска школа!
gega
Потребител

Мнениеот Гост » 17 Окт 2005, 12:35

Вкиснала боза е тая тема.
Гост

Мнениеот Гост » 23 Окт 2005, 19:09

Juliana Margules написа:СТУДЕНТ, ТОТАЛНО СИ СЕ ОБЪРКАЛ....
:cry: :cry:
Гост

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии