начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Продажба на имот - спешно.Благодаря!

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Продажба на имот - спешно.Благодаря!

Мнениеот Kostova » 22 Яну 2003, 16:43

В имота които аз притежавам, но не живея в него се е самонастанил моят брат.Същият продаде неговият имот и е нанесъл багажа си в моята част без мое съгласие.Сега аз имам клиент и искам да продам имота си, но той е там.Мога ли чрез писменна молба до РДВР в съответния район да искам изнасяне вещите на
самонастанилия се ?
Kostova

Re: Продажба на имот - спешно.Благодаря!

Мнениеот mau » 22 Яну 2003, 21:28

какъв е имота собствен или съсобствен с брат ви? От кога се е настанил там?
ако имота е само ваш, продаите го а купувача да го вади.
mau
Младши потребител

Re: Продажба на имот - спешно.Благодаря!

Мнениеот hariman » 25 Яну 2003, 19:06

Можете да заведете иск за нарушено владение по бързото производство по ГПК - чл. 126а. на основание чл. 75 от закона за собствеността.
hariman
Потребител

Назад към Покупко-продажба