начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Бременност и майчинство

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Бременност и майчинство

Мнениеот Надя » 25 Фев 2005, 13:28

Интересува ме следното. Служител съм във фирма и знам че имам право на 135 дни болничен, от които 45 дно преди раждането. Задължително ли е да ползвам тези 45 дни или мога да продължа да работя до раждането?
Надя

Re: Бременност и майчинство

Мнениеот Башир Насим » 25 Фев 2005, 13:35

Малко са задължителните неща на тази земя - може да си раждате и да си работите успоредно, няма пречки, стига да искате
Башир Насим

Мнениеот monteskio » 25 Фев 2005, 16:39

Здравейте Надя,
За да не се повтарям можете да откриете информацията ,която Ви е необходима на следният адрес:http:/lex.bg/members/monteskio

MONTESKIO
monteskio
Активен потребител

Мнениеот Пионерче » 25 Фев 2005, 19:42

Сложи двете точки, а втората наклонена черта - не!

Как е, приятелю Монтескьо?
Пионерче

Мнениеот monteskio » 25 Фев 2005, 20:59

?
monteskio
Активен потребител

Мнениеот monteskio. » 25 Фев 2005, 21:02

Като се изключат комплексарчетата като теб - всичко ще е ок!
monteskio.

Мнениеот Пионерче » 25 Фев 2005, 22:37

Радвам се!
Аз да съм ти единствения проблем си е направо щастие.
Пионерче

Мнениеот monteskio. » 25 Фев 2005, 22:59

Не си ми проблем. Бъди сигурен/а.Само действай и мисли рационално - нищо повече.Иначе всичко останало граничи с детско поведение, което от своя страна свидетелства за несериозност , а ти не си показвал/а такова , в случаи когато си писал/а по теми поставени във форума.
monteskio.

Назад към Семейни казуси