начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

problem

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

problem

Мнениеот divas2004 » 09 Окт 2004, 20:38

Sas sapruga mi sme razvedeni po vzaimno saglasie.Ot braka imame dve deca (na 14 i na 16 g),koito jiveiat s bashta si v Bulgaria,tai kato az ot edna godina jiveia i rabotia v chujbina.Iskam decata da mi gostuvat prez vakanciata,a i te sashto iskat da posetiat stanata v koiato sam,no bivshia mi saprug ne iska da podpishe deklaracia za patuvane na decata v chujbina.Molia da mi obiasnite ima li nachin,po koito bih mogla da resha problema s patuvaneto na decata izvan stranata.
Blagodaria!
divas2004
Нов потребител

Re: problem

Мнениеот Anastassia Terzieva » 09 Окт 2004, 23:47

ima drugi nishki po koito tezi problemi sa mnogo izcherpatelno obiasneni, prochetetei tiah...
Anastassia Terzieva

Re: problem

Мнениеот shveda » 10 Окт 2004, 11:01

По съдебен ред с гражданско дело.
shveda
Потребител

Назад към Семейни казуси