Здравейте,
Може ли да се иска евентуално коригиране на протокол от съдебно заседание. Съдийката играе с отсрещната страна по мое мнение.
Последното заседание на съда беше на 05. окт. 2020.
Мисля, че се подготвя промяна на моите показания, отказва ми се да приемат документи от моя страна, не ми се връчват копия на документи подадени от отсрещната страна.
Предварително благодаря за всеки съвет.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 10:01 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Как да получа протокол от заседание и евентуално да искам пр
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Как да получа протокол от заседание и евентуално да иска
Ти адвокат явно даже нямаш, за какво ти е, като и така ги разбираш работите - ясно ти е, че съдийката играе с отсрещната страна. Зер съдиите у нас са такива - играят, и дори не се стараят да не си личи. Променя "показанията" ти и дори не ти приема документите.
Може да се иска поправка на протокол. Питай адвоката си как става и кога има основание да се иска.
Може да се иска поправка на протокол. Питай адвоката си как става и кога има основание да се иска.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Re: Как да получа протокол от заседание и евентуално да иска
portokal написа:Ти адвокат явно даже нямаш, за какво ти е, като и така ги разбираш работите - ясно ти е, че съдийката играе с отсрещната страна. Зер съдиите у нас са такива - играят, и дори не се стараят да не си личи. Променя "показанията" ти и дори не ти приема документите.
Адвокат нямам. Предишният ми случай със дело един адвокат взе едни пари и накрая се оказа че помага всъщност на топлофикация а не на мен.
Без адвокат имам по-малко противници .... това, чест, име, професионална етика при някои адвокати и съдии го е Фанала липсата.
Все пак благодаря, малко но от сърце
- darkomano
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|