начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

molj za pomost

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

molj za pomost

Мнениеот valia » 21 Яну 2003, 21:02

Zraveite.
az sam omajena i jivej v druga strana. Imam dete ot 1 mi brak koeto jivee s men. Pri napuskaneto mi ot balgaria biv6ia mi saprug razpisa deklaracia no za opredeleno vreme-18 mes. Sega sled kato razbra 4e sam omajena ne iska da mi napravi nova do navar6vaneto na 18 godini na sina mi. iska da se pribera v stranata i zaedno da napravim dogovor,no az znam,4e ako se varna v stranata s sina mi toi njma da razpi6e.
Mejdu drugoto-sina mi e 5 god. i biv6ia mi saprug ne go e vijdal ot 1.06.2000g. i nikoga ne e plastal presadenata mu izdrajka.I prez vremeto kogato jivjhme zaedno e lejal 3mes. v zatvora. Iskam da znam kak moga da go osadj i da mu ograni4a pravata,za da moga da patuvam s deteto mi bezproblemno.I kak tova moje da stane bez da se nalaga da se vrastam v stranata. Iskam da znam kakvo moje da stane ako ne se varnem v stranata sled tezi 18 mes.Toi bi li mogal da napravi nesto i da ni prenudjt da se varnem. iskam da douto4nj 4e s deteto sme polu4ili razre6enie za postojnno prebivavane za parvite 2 godini.
mnogo ste se radvam ako njkoi moje da mi pomogne.Izvinjvam se ako ne sam se izrazila to4no.blagodarj na vsi4ki predvaritelno.
valia
Нов потребител

Re: molj za pomost

Мнениеот mau » 21 Яну 2003, 22:39

Njama da se vrastate do isticane na sroka wi.Vsemete si prepis ot brakorasvodnoto resenie.Probvaite da prodalgite psestoja si na vas i na deteto sa povece ot dve godini s novia si saprug.Proverete kakvi sa vasmognostite dali novia vi saprug bi gelal da osinovi deteto,rasbira se ako vie gelaete.V koi grad v Balgaria ste giveli i bivsia vi saprug?.Ot tova savisi dali moga da vi pomogna. Trjabva wi seriosna konsultacia.Pisete mi na licnia imel ahmakova@abv.bg
mau
Младши потребител

Мнениеот Guest » 28 Яну 2003, 11:51

G-jo Ahmakova,

Syprugyt mi e chujdestranen grajdanin. Nie ne jiveem v Bylgaria. Imam maloletno dete ot predishen brak. Syprugyt mi jelae da osinovi deteto. Kakvo moje da se napravi pri uslovie che bashtata na deteto ne e syglasen i pri polojenie che mejdu bashta i dete vryzka nyama?
Molya da utochnite dali jelaete da vi pisha na lichnia e-mail.
Guest

Мнениеот mau » 28 Яну 2003, 22:32

Njama problem da mi pisete na licnia imel.
V prednoto saobstenie vi kasah kakvi deistvia triabva da isvarsite i kakvi dokumenti sa nugni sa da vasdeistvate MOTIVIRASTO na bivsia vi saprug.Podgonete go beskompromisno v Balgaria.Dopalvam oste ce trjabva v cugbina da vi konsultirat ste moge li po tjahnoto pravo nesto da se napravi sa da osinovi novia saprug deteto i ima li vasmognost da ne se vseme saglasieto na bivsia,sastoto u nas ne moge.Kagete ce e saden i vsicko ostanalo.Ako trjabva ste napravite legalisiran prevod na nugnite dokumenti.Probvaite i deteto da kandidatstva sa cugdo gragdanstvo,cres vas kato negova maika i sakonna predstavitelka.Tarsete kakvi sa usloviata sa da pridobie to cugdo gragdanstvo i tova bi moglo da sasdade uslovia sa osinovjavane ot sapruga vi,no vse pak namerete advokat v cugbina,sa da vi kage kakvi sa tam isiskvaniata.Imenno osinovjavaneto se jawjava elementa koito samestva krawnoto rodstvo i sasdava otnosenia megdu osinoven i osinovitel,kato megdu basta i sin.U nas v Balgaria se dopuska osinowjawaneto da e palno ili nepalno,no u nas iskat saglasie.V cugbina ne sam najasno kakvi vidove osinovjavane ima.
mau
Младши потребител

Мнениеот Rallitsa Yanevska » 11 Фев 2003, 23:36

Az sum advokat ot Plovdiv. Ako ste jiveli tam i deloto ste e podsudno na plovdivski sud. pishete mi tam, za da utochnim podrobnostite.
Rallitsa Yanevska

Назад към Семейни казуси