начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Pomosht -razvod!

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Pomosht -razvod!

Мнениеот Kity » 01 Дек 2002, 23:45

Nishto ne mi e iasnno... kak proticha, kolko wreme, na kakwi etapi, kakawi dokumenti da priemam ili podpiswam, kak da zashtitq deteto, apartamenta pridobit po wreme na braka na moe ime /koeto edwa li ima znachenie/... Imam li nujda ot adwokat??? Razwoda go iska sypruga, zaradi druga zena. Dori ne mi e qsno kak shte go oformi dokumentalno. :-( Do kolkoto znam, teppyrwa predstoj podawane na pyrwata molba.
Kity

Re: Pomosht -razvod!

Мнениеот 777 » 02 Дек 2002, 00:02

Нито Ви е нужно, нито Ви е работа, а доколкото разбирам не Ви е и професия да знаете нещата, които питате.
За Ваше щастие съществува под слънцето една група от хора, които се занимавет с проблемите на другите и това са АДВОКАТИТЕ.
Смятам, че сте интелигентен човек и от половин дума ще ме разберете.
И още нещо: на запад хората с извинение и до тоалетната не ходят без адвокат!

Успех.
777

Мнениеот marlex » 02 Дек 2002, 02:10

Bravo!Zna4i vse pak ima i normalno misleshti hora!
marlex
Младши потребител

Мнениеот annna » 02 Дек 2002, 12:40

Zdraveite,
prisaediniavam se kam otgovora na 777.Ne se tormozete , a napravo otidete v niakoia jiuridicheska kantora,kadeto shte se zaemat s Vashiat problem.
Pojelavam Vi uspeh v teparva zapochvashtata bitka!
annna

Мнениеот kalina_andreewa » 02 Дек 2002, 16:27

Zatowa polojenieto w Bylgaria e takowa......Wseki moje i razbira wsi4ko. Otidete w nqkoq juridi4eska kantora i neka te Wi zastitqt interesite, a ne sled kato opleskate nestata da se 4udite koi pyt da hwanete!!!!
:-))))))))))))
Uspeh!
kalina_andreewa
Нов потребител

Мнениеот Tais » 04 Дек 2002, 12:57

Не чакайте повече, ниама да получите различен отговор от този, че ви е необходим адвокат.
Успех
Tais

Мнениеот a-l-e-x » 08 Яну 2003, 19:49

Zdraveite!
Nadiavam se, 4e ne se 4uvstvate ujasno zle. Kakvo da vi kaja - pro4etoh vnimatelno otgovorite na va6eto pismo, no ne mislia, 4e tezi hora sa pravi.
Mnogo mi se iska horata da ne se prevrq6tat v jivotni, kogato se stigne do razvod.
Moeto predlojenie e slednoto: razvedete se po vzaimno sqglasie. Ne e nujno da se izkarvat tolkova li4ni ne6ta na pokaz. V slu4ai, 4e deteto Vi e malko, sqdqt 6te Vi prisqdi roditelskite prava - osven ako ne ste narkoman, prostitutka ili alkoholik. Pone v Bqlgaria praktikata e takava.
Ne podpisvaite za momenta nikakvi dokumenti. Kogato sqprugqt Vi podade molba, 6te vi prizovat na pomiritelno zasedanie, na koeto e dobre da se iavite.
Otnosno za6titata na deteto - normalno e da se dogovorite za niakakva razumna izdrqjka.
Advokat 6te Vi svqr6i nai-dobra rabota, no ne znam na kakqv kolega mojete da popadnete.
Mnogo mi se iska vsi4ko da e nared, za6toto pri razvod du6evnite rani sa nai-dqlboki.
Pi6ete mi o6te podrobnosti, za da moga da pomogna.
I ne se ot4aivaite!
a-l-e-x

Назад към Семейни казуси