Здравейте,
Имам следния проблем. Живеем в предпоследната къща, намираща се на главен път. От зад също има път, който досега стигаше само до нас. Сега съседите от последната решиха да си удължат улицата до тяхната къща. Проблема е, че не продължават съществуващия път, а го направиха покрай самата ограда и съответно гаражите ни. По улицата надолу има поне 4-5метра от гаражите до пътя и тротоар от другия край, а при нас- нищо и няма къде да паркираме . Въпроса ми е какви права имам и към кого трябва да се обърна- към собственичката или община и какви претенции мога да имам. Предварително благодаря за отговора.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Разширяване на път
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Разширяване на път
Първо се обърнете към съответната община.
- probcho
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|