начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Moje li pazara na pravni uslugi da tyrpi notariusi kato g-n

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Moje li pazara na pravni uslugi da tyrpi notariusi kato g-n

Мнениеот V.Angelkov » 20 Май 2005, 16:31

Zdraveite zdravomisleshti dami i gospoda.
Iskam s niakolko izrechenia da spodelia vyzmushtenieto si ot notarius Karakashev, po povod na sdelka provalena ot negovata nekompetenstnost, obidno i nedopustimo dyrjanie(vkluchitelno s advokata ni). Chovek , koito ne e razbral , che niama "malki" i "golemi" klienti, vsyshtnost nishto ne e razbral. Notariusa e chovek , koito predlaga usluga, kakto i jenata zad shtanda s banichkite, no imenno razlikata vyv obrazovanieto gi e razdelila v socialnia im status,a obshtoto mejdu tiah e imenno tiahnata poleznost v "uslugvaneto", neshto koeto g-n notarius Karakashev ochevidno s godinite e zagubill kato kachestvo. Drugoto e vypros na vyzpitanie... Izvoda se nalaga ot samosebe si - pazara ne biva da tyrpi losho i nekachestveno obslujvane!

Potyrsih v internet - okaza se che ne sym edinstvenia "obslujen" po podoben nachin!

[%sig%]
V.Angelkov

Re: Moje li pazara na pravni uslugi da tyrpi notariusi kato

Мнениеот han_solo » 20 Май 2005, 16:59

Може как да не може! Не е хубаво да се казват лоши думи за колеги. Щом Г-н Нотариуса е провалил вашата сделка, значи е имало за какво. Не е логично, защото той също има изгода да се осъществи сделката. Сигурна ли сте, че правилно, сте го разбрали!
han_solo

Re: Moje li pazara na pravni uslugi da tyrpi notariusi kato

Мнениеот vot » 29 Май 2005, 17:47

Из полицейски протокол за разпит:
"Отначало обвиняемият упорито мълчеше. После изведнъж започна да отрича предишните си показания."
vot

Назад към Общи дискусии