начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Петък, 13-ти

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Петък, 13-ти

Мнениеот Ваня Александрова » 13 Май 2005, 11:32

Петък е, 13-ти... Има ли фаталисти? :)
Ваня Александрова

Re: Петък, 13-ти

Мнениеот Отговор » 13 Май 2005, 11:38

Че какво му е фатално на петъка!? Нали е петък последният работен ден от седмицата... :)
Отговор

Мнениеот pitona » 13 Май 2005, 12:02

Фатално - едва ли. Последен работен ден действително на седмицата. Но определено днес не ми се работи. Процесуален рахатлък цари днес....:)))
pitona
Младши потребител

Мнениеот ......... » 13 Май 2005, 12:59

Фатален е за фаталните кат мен.... хи-хи-хи.....Весел уикенд ви желая!!!
.........

Мнениеот Ваня Александрова » 13 Май 2005, 13:16

Хей, денят съвсем не е приключил! :) Колко още работа може да се свърши! Стига работодател да нямаш! Че, казват, "ден на майстора" било, та поверието сред работещите по трудови правоотношения е, че ако се "преработиш" в петъка точно, лошо мислиш на шефа си! :)
А за фаталността имах предвид, че ако в съзнанието си приемеш или по-скоро ако си създадеш тпредстава, че фатален ще е този ден, може би наистина такъв ще бъде! :)
Ваня Александрова

Мнениеот marianchica » 13 Май 2005, 16:37

Какъв смисъл влагате във "фаталисти"??? А може би въпросът е вид предизвикателство към колегите?
marianchica

Мнениеот valq » 13 Май 2005, 16:46

Нищо му няма на деня! Само да беше по-слънчево и топло времето... Ми то от една седмица се е скапало!
valq

Мнениеот Ваня Александрова » 13 Май 2005, 17:05

Предизвикателство? Не. По-скоро желание за приятно споделени моменти в "разговор" с колеги. А фаталист, считам, е човек, решил да предизвика собствената си съдба, подсъзнателно очаквайки непредвидени случки, сблъсъци, трудни мигове... И всичко това, само за да изпита собствените си способности да побеждава. Това мисля днес...
Ваня Александрова

Мнениеот любо георгиев » 13 Май 2005, 17:33

ако не намеря в интернет публи\ния регистър на фирмите регистрирани в софииски градски съд и аз ще сам фаталист , може ли да помогнете с интернет адрес .....
любо георгиев

Мнениеот nikilex » 13 Май 2005, 17:39

няма да ги намериш
nikilex
Потребител

Мнениеот shveda » 13 Май 2005, 22:09

Какво си му е на петъка, само дето датата този път е 13-ти, но за това пък си имам котка, която първа сутрин ми минава пътя и пак ми е добре. /Е, може би защото котаракът ми е оранжев на раета и затова ми е добре/. :)
shveda
Потребител

Мнениеот Яна » 13 Май 2005, 23:04

Страхотен ден е този петък 13-ти, с най - добър финансов резултат от седмицата!
Яна

Назад към Общи дискусии