Здравеите имам вапрос
отнеха ми книжката за каране в нетрезво састояние на 16.04.2016 г. 1,62 промила вече 6 месеца никакво известие, няма птп,нямам други нарушения
моля помогнете
и някаде в някакъв фором четох че ако са минали 6 месеца мога да си взема книжката,такали е ?
- Дата и час: 29 Ное 2024, 19:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Отнета книжка за алкохол
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Отнета книжка за алкохол
viktorpr написа:Здравеите имам вапрос
отнеха ми книжката за каране в нетрезво састояние на 16.04.2016 г. 1,62 промила да не очаквате да ви похвалят?вече 6 месеца никакво известие, няма птп,нямам други нарушения Не се безпокойте сега, а когато получите "известието"
моля помогнете
и някаде в някакъв фором четох че ако са минали 6 месеца мога да си взема книжката ами пробвайте да си получите "книжката" от другия форум и сам ще си отговорите,такали е ?
- ch3oh
- Активен потребител
да знам че съм виновен! така се стекоха нещата. искам да знам нормалноли е толкова време да ме бавят?
и затова сега си отнасям последствията
нямам други провинения, и какви сще са наказателните мерки от садъ?
и затова сега си отнасям последствията
нямам други провинения, и какви сще са наказателните мерки от садъ?
Последна промяна viktorpr на 25 Окт 2016, 16:12, променена общо 1 път
- viktorpr
- Нов потребител
Ще приспаднат срока, в който СУМПС е било в КАТ. За наказанието - вероятно ще се споразумявате...
- ch3oh
- Активен потребител
viktorpr написа:Здравеите имам вапрос
отнеха ми книжката за каране в нетрезво састояние на 16.04.2016 г. 1,62 промила вече 6 месеца никакво известие, няма птп,нямам други нарушения
моля помогнете
и някаде в някакъв фором четох че ако са минали 6 месеца мога да си взема книжката,такали е ?
Можете спокойно да отидете до КАТ и да си вземете книжката. Давахте ли кръвна проба ? В София ли е нарушението ?
- kolegat
- Потребител
отказах да дам кръвна проба ,в софия е
- viktorpr
- Нов потребител
viktorpr написа:отказах да дам кръвна проба
Защото ви е страх от игли ли или заради тънката сметката, че щом откажете нищо не може да се докаже.
То ако всяко наказание можеше да се избегне с "отказвам" или "няма да подпиша" ехеее....
- potrebitel777
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|