начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Аман от МТел

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Аман от МТел

Мнениеот f(x)dx » 25 Апр 2005, 14:49

Вчера си отварям пощенската кутия и виждам писмо от МТел. Ама хем е от Мтел, хем там, където се пишат данните на изпращача се мъдри Транскард. Това последното за мен значи, че писмото е пратено от Транскард, а адресът ми са го взели от МТел.
Вътре в писмото има кредитна карта на мое име и празно заявление, което трябва да попълня, ако искам да активирам картата.
Та въпросът ми е: Имат ли право МТел да ми разпространяват данните наляво и надясно. никак, ама никак не съм навит който и да е да разбира къде живея, евентулно какви са ми доходите (щото този лимит как го определят) и всякакви такива БЕЗ МОЕ РАЗРЕШЕНИЕ.
Нито съм ги молил МТел, нито съм ги упълномощавал.
f(x)dx

Re: Аман от МТел

Мнениеот neti19 » 25 Апр 2005, 14:54

Ne njamat pravo tova sa si li4ni danni ot kadeto i da go pogledne 4ovek
neti19

Мнениеот vaninaaaa » 25 Апр 2005, 15:53

eto zatova naprimer mojesh spokoino da gi osydish! za razprostranenie na li4nite danni!!! i navsyakyde v evropa podavat isk v syda za takiva neshta...
vaninaaaa

Мнениеот Бо » 25 Апр 2005, 17:26

Така е!
Бо

Мнениеот valq » 26 Апр 2005, 10:40

Че Мтел са виновни, спор няма, но пък и вие в Пощенска банка, как сте могли да получите карта на конкуренцията?! В Мтел трябва да проверяват и къде работят потребителите, преди да ги зарибяват с Транскард, нали? ПРОПУСК!!! Не ги е срам! Еретици!
valq

Назад към Общи дискусии