начало

Болница „Шейново“ вече е осъдена да плати 120 000 лева на родителите на едно от разменените бебета Болница „Шейново“ вече е осъдена да плати 120 000 лева на родителите на едно от разменените бебета

Вандалщина върху колата ми

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Вандалщина върху колата ми

Мнениеот sokolski » 24 Ное 2015, 13:28

Как следва да постъпя, когато предния капак на колата ми е надраскана с нещо подобно на ключ, счупено ми е предното дясно огледало за задно виждане и извършителят ми е известен? Ще бъда благодарен за всякакви отговори - от специалисти до шегаджии.
sokolski
Нов потребител

Re: Вандалщина върху колата ми

Мнениеот jessicad » 22 Дек 2015, 23:24

Може да претендирате за обезщетение като уведомите застрахователя на виновния или Гаранционния фонд;
Да удостоверите настъпването на събитието в резултат на което е вредата;Да покажете на застрахователя/ Гаранционния фонд, че имате право да получите обезщетението и при материални щети да предоставите достъп до пострадалото имущество за оглед и оценка на вредата.
jessicad
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ