начало

Болница „Шейново“ вече е осъдена да плати 120 000 лева на родителите на едно от разменените бебета Болница „Шейново“ вече е осъдена да плати 120 000 лева на родителите на едно от разменените бебета

Публична продан

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Публична продан

Мнениеот josjos » 30 Авг 2015, 12:23

Имам следния казус - имам ипотечен кредит към банка Х,който към момента е редовно обслужван,Обезпечението по кредита е фамилната ни къща,чийто собственици към момента сме аз и майка ми,тъй като баща ми почина,Отделно имаме два други кредита в банка В които са на бившите ЕТ на майка ми и на мен,Те са обезпечени със Запис на заповед,Тези кредити са дадени на ЧСИ поради нередовното им погасяване,В момента ЧСИ ми изпрати уведомление че ще се извърши опис на имота и ще бъде продаден на публична продан,Та въпроса ми е следния - след като кредита в банката за която е ипотекиран имота е редовен,може ли банка В да премине към публична продан?
josjos
Младши потребител

Re: Публична продан

Мнениеот Melly » 30 Авг 2015, 13:21

josjos написа:Имам следния казус - имам ипотечен кредит към банка Х,който към момента е редовно обслужван,Обезпечението по кредита е фамилната ни къща,чийто собственици към момента сме аз и майка ми,тъй като баща ми почина,Отделно имаме два други кредита в банка В които са на бившите ЕТ на майка ми и на мен,Те са обезпечени със Запис на заповед,Тези кредити са дадени на ЧСИ поради нередовното им погасяване,В момента ЧСИ ми изпрати уведомление че ще се извърши опис на имота и ще бъде продаден на публична продан,Та въпроса ми е следния - след като кредита в банката за която е ипотекиран имота е редовен,може ли банка В да премине към публична продан?

С книжата под ръка и СПЕШНО посещавате адвокат :idea:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот kdkrastev1234 » 30 Авг 2015, 16:06

Краткият отговор е да. А правилният е даден в предния пост.
advokat.k.krastev@gmail.com
https://justice-online.com/bg
kdkrastev1234
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 30 Авг 2015, 17:38

Веднага направете верига около себе си от дела - поне 1 - осъдете се. Нападнете имота, с мръсна газ - дето се вика. Засега ЧСИ са глупендъри - просто ми е удоволствие да играя с такива аматьори. Зависи кой е конкретният колега, те малко се окопитват - не са за подценяване. Не са екип и това е уязвимо. Има шанс за успех, ако не са разгърнати вече нещата. Тоест - да не са в късен етап, оспорете полученото от вашите роднини и всичко.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ