начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Отваряне на бар.

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отваряне на бар.

Мнениеот disordersv » 02 Окт 2014, 00:28

Здравейте,
имам желание да реализирам своята идея да отворя собствено заведение. Ще съм много благодарен, ако някой ме посъветва и ми даде нужната информация.
На този етап:
-регистрирал съм фирма (ЕТ) в търговския регистър
- наел съм помещение (което е било заведение, но от няколко години не функционира (когато е работило - собственикът на имота е бил друг)
- намерил съм счетоводител

Изчетох доста неща в интернет, но там е описан пълния набор от документи за заведения, в които се предлага и храна. В моя случай става въпрос за бар/кафе, където се предлагат само напитки (нищо не се приготвя на място) с примерно работно време ( 18:00 - 03:00).

Интересува ме:
- Трябва ли да се "слага" нов статут на помещението, тъй като то до сега е било само такова (макар и с прекъсване)
- Какви изисквания и документи ми трябват (в моя случай)
- Има ли някакви специални изисквания за нощното работно време.

Благодаря ви ! Оценявам жеста на всеки, отделил от времето си да помогне със съвет.
disordersv
Нов потребител

Назад към Търговско право