- Дата и час: 04 Дек 2024, 18:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ФИРМА ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ МЕ РЕКЕТИРА ПОВТОРНО!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
ФИРМА ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ МЕ РЕКЕТИРА ПОВТОРНО!
Здравейте, преди 3 г изтеглих 600 лв от филма за бързи кредити - "Кредисимо". На имейл ми изпратиха някакъв погасителен план /тъй като комуникацията ни изцяло се водеше онлайн/, та според този план трябваше да върна 1200 лв. С течение на времето погасявах задължението. Бях неприятно изненадана преди няколко месеца от ЧСИ, тъй като въпросната фирма си иска парите... отново. Представили са в съда запис на заповед /каквато аз не съм подписвала никога/, според който документ съм се "подписала" да върна 1 500 лв. Пуснах възражение. Съответно фирмата си е пуснала иск, където в 5 страници се обясняват простотии. Пазя вносните бележки, от тях ми се губят 2, но все пак имам вносни бележки за 800 лв., които съм представила на съда. Да не говорим, че в исковата молба се посочват и суми, за които фирмата претендира и които се водят "разходи за събиране по кредита". Да, но аз не съм получавала писма от тази фирма, нито сме си говорили по телефона. Прави впечатление, че фирмата, която уж е направила тези разходи, за да си събира кредита е регистрирана на същият адрес, със същия МОЛ.... прилича на дъщерна фирма. И ми прилича на опит просто да се измъкнат още пари. На 6.10. имам дело. Има вещо лице, на което много странно защо му е предоставена САМО една вносна бележка. И изобщо не знам какво да правя от тук нататък. Моля за съвети, благодаря предварително. Всичко ще ми бъде от полза.
- enigmata
- Младши потребител
Re: ФИРМА ЗА БЪРЗИ КРЕДИТИ МЕ РЕКЕТИРА ПОВТОРНО!
Обърни се веднага към адвокат от вашия град, иначе изгаряш като бенгалски огън, съдейки по написаното от теб.
В случая става дума за дело въз основа на Запис на заповед, а не за кредит. Това са различни неща.
В случая става дума за дело въз основа на Запис на заповед, а не за кредит. Това са различни неща.
- neutralen
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|