Здравейте!
Предварително се извинявам ако не пиша на правилното място.Имам нужда от помощ.
Получих предложение за работа на длъжност управител на фирма,която тепърва ще се отваря.За целта ми искат документ за да съм на тази позиция,а не знам какъв трябва да е той.Имам необходимите дипломи и стаж за бранша,в който ще бъде фирмата,но собственика иска да си извадя такъв докумен.Самия той не знае...Чужденец е и от скоро живее в България.
Ще бъда благодарна на отзовалите се.
- Дата и час: 22 Ное 2024, 16:36 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Назначаване на длъжност управител на фирма
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Назначаване на длъжност управител на фирма
ivon_ написа:... фирма,която тепърва ще се отваря.
Важно е да уточните за себе си как ще се отваря фирмата - навън или навътре.
И смятате да запълните зейналата (у вас, в мн.ч.)неизвестност с питания по форуми?За целта ми искат документ за да съм на тази позиция,а не знам какъв трябва да е той.Имам необходимите дипломи и стаж за бранша,в който ще бъде фирмата,но собственика иска да си извадя такъв докумен.Самия той не знае...Чужденец е и от скоро живее в България.
Чужденецът да направи пълномощно, с което да ви упълномощи да упълномощите адвокат. Последният ще ви осветли за нужното. Защото, повярвайте, от поста ви личи,че сте много, ама много на тъмно, като се има предвид какви са отговорностите на един управител.
Actio cum Deliberatio
- eurolinker
- Потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|