начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Назначаване на длъжност управител на фирма

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Назначаване на длъжност управител на фирма

Мнениеот ivon_ » 13 Сеп 2014, 09:39

Здравейте!

Предварително се извинявам ако не пиша на правилното място.Имам нужда от помощ.
Получих предложение за работа на длъжност управител на фирма,която тепърва ще се отваря.За целта ми искат документ за да съм на тази позиция,а не знам какъв трябва да е той.Имам необходимите дипломи и стаж за бранша,в който ще бъде фирмата,но собственика иска да си извадя такъв докумен.Самия той не знае...Чужденец е и от скоро живее в България.
Ще бъда благодарна на отзовалите се.
ivon_
Нов потребител

Re: Назначаване на длъжност управител на фирма

Мнениеот eurolinker » 13 Сеп 2014, 15:59

ivon_ написа:... фирма,която тепърва ще се отваря.

Важно е да уточните за себе си как ще се отваря фирмата - навън или навътре.
За целта ми искат документ за да съм на тази позиция,а не знам какъв трябва да е той.Имам необходимите дипломи и стаж за бранша,в който ще бъде фирмата,но собственика иска да си извадя такъв докумен.Самия той не знае...Чужденец е и от скоро живее в България.
:shock: И смятате да запълните зейналата (у вас, в мн.ч.)неизвестност с питания по форуми?
Чужденецът да направи пълномощно, с което да ви упълномощи да упълномощите адвокат. Последният ще ви осветли за нужното. Защото, повярвайте, от поста ви личи,че сте много, ама много на тъмно, като се има предвид какви са отговорностите на един управител.
Actio cum Deliberatio
eurolinker
Потребител

Назад към Търговско право