начало

Прокуратурата е осъдена да плати 60 000 лева заради нежеланието да намери виновните за срутената сграда на „Алабин“ Прокуратурата е осъдена да плати 60 000 лева заради нежеланието да намери виновните за срутената сграда на „Алабин“

Продажба на ЕТ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Продажба на ЕТ

Мнениеот djidja83 » 23 Окт 2012, 19:11

Здравейте! Имаме ЕТ и ООД, като собственика на ЕТ е съдружник в ООД-то. Сега ООД-то иска да купи ЕТ-то и бих искала да Ви попитам какви документи са нужни.
Ходих при един адвокат, който ми каза да му занеса всичко, но не ми ясно за какво му е всичко - трудови договори, платежни, данъчни декларации и т.н.
Моля за помощ!
Благодаря предварително!
djidja83
Младши потребител

Re: Продажба на ЕТ

Мнениеот REVOLUTION » 23 Окт 2012, 19:32

Отидете при друг адвокат , този явно няма да Ви свърши работа.
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот sunrise » 23 Окт 2012, 22:02

REVOLUTION написа:Отидете при друг адвокат , този явно няма да Ви свърши работа.

Не е сигурно, колега, не е сигурно ,че няма да му свърши работа.Те понякога клиентите не дават читава информация , после не е ясно и какво са разбрали.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот djidja83 » 24 Окт 2012, 15:28

Въпросният адвокат абсолютно нищо не ме попита - казах му същото, което казах и на Вас (в първото си мнение) и го попитах какви документи трябва да му занеса. Той каза - всичко.
Благодаря все пак за включването Ви, но ако може малко по-конкретно, за да може да подготвя нужните неща и тогава да отида при друг адвокат.
Благодаря!
djidja83
Младши потребител

Мнениеот kdragov » 25 Окт 2012, 09:59

Най-добре адвокатът който ви потготвя документите да ви каже какво му трябва, но не ходете при този със "всичко"-то. Не ми се струва читав. Изберете друг.

Поръчайте си отпушване на канали от kanal.bg. Поръчайте си памучен сатен от ДивДом. Предложението от Треска за стъклени интериорни врати не е за изпускане. Ауто Експрес 7 предлага денонощен сервиз за автомобили в София.
Последна промяна kdragov на 12 Яну 2013, 13:22, променена общо 1 път
kdragov
Нов потребител

Мнениеот punisher » 25 Окт 2012, 10:09

djidja83 написа:Здравейте! Имаме ЕТ и ООД, като собственика на ЕТ е съдружник в ООД-то. Сега ООД-то иска да купи ЕТ-то и бих искала да Ви попитам какви документи са нужни.
Ходих при един адвокат, който ми каза да му занеса всичко, но не ми ясно за какво му е всичко - трудови договори, платежни, данъчни декларации и т.н.
Моля за помощ!
Благодаря предварително!

Послушайте колегите,оттук явно няма да стане работата ще. :D
punisher
Потребител

Назад към Търговско право