Имам следният въпрос. Синът ми има законно изграден гараж. Гаражът се намира в края на редица от 10 гаража, като те са разположени по следния начин: 5 гаража са в неговия ред, а останалите в същия ред но обърнати с гръб. В началото на редицата от гаражи на разстояние примерно 2-3 метра има трафопост. Гаражът на синът ми се намира на 22-24 метра от трафопоста. След като синът ми изпълни всички изисквания на Еон тези дни служители поставиха ел.табло на трафопоста от който синът трябва за своя сметка да прекара кабел до собствения гараж. Моля да ме посъветвате за следното:
1. Не е ли редно ел.таблото да бъде поставено на границата на имота т.е. върху гаража.
2. Законно ли е синът ми да прекарва кабела като го монтира върху останалите гаражи. Дори да го прокарва подземно, не нарушава ли чужда собственост.
Ако Еон постъпва незаконно, какво можем да направим
- Дата и час: 23 Ное 2024, 07:33 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Свързване към електроразпределителна компания
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|