начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

кетъринг

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

кетъринг

Мнениеот 22 » 13 Фев 2004, 17:43

Има ли някой представа какво представлява Договорът за кетърингово обслужване?
22

Re: кетъринг

Мнениеот bgjurist » 13 Фев 2004, 20:39

Да - да осигуряваш манджата на дадено предприятие
bgjurist
Потребител

Мнениеот тъп » 14 Фев 2004, 18:22

питай Лили Игнатова ( гимнастичката) . тя държеше кетъринга на Балкан- сигурно затова фалираха.
тъп

Мнениеот zazu » 15 Фев 2004, 14:55

22,ако имаш нужда от ПЕРФЕКТЕН кетъринг ,мога да ти дам координати.Хората,които го правят ,са професионалисти и не искат договор.Плащаш,те правят кетъринга и си заминават ,а ти оставаш доволен.
zazu

Мнениеот 22 » 16 Фев 2004, 10:15

Интересуваме Договора за кетъринг , защото става въпрос за изхранване на 300 човека всекидневно.
22

Мнениеот INTELEKTA » 16 Фев 2004, 10:22

kOLKO PLA6TA6 ZA TAKAV DOGOVOR ?
INTELEKTA

Мнениеот zazu » 16 Фев 2004, 10:32

Присъединявам се към въпроса на INTELEKTA
zazu

Мнениеот 22 » 16 Фев 2004, 16:58

колко искаш?
22

Мнениеот zazu » 16 Фев 2004, 17:01

Кой точно питаш?
zazu

Re: zazu i intelekta

Мнениеот 22 » 17 Фев 2004, 16:08

Ами дайте и двамата някаква примерна цена и тогава ще говорим повече. Само не знам как ще се разберем за плащането, все пак не става аз да ти преведа парите преди да съм видял договора , нали така? Или имаш някакво друго предложение. Още повече , че аз се обръщам към този форум , защото ми трябва полезен съвет. досега винаги съм получавал такъв , когато ми е трябвало и то безплатно. Явно обаче , че нещата се променят. Все пак надявам се , че цената ще е разумна, защото все пак ако става въпрос за много висока сума, по-добре да се обърна към адвокат. ДаЙ и ти някакво предложение.
22

Мнениеот zazu » 17 Фев 2004, 16:21

Ами аз съм точно такъв.А на адвокатите всяка консултация или извършена работа се заплаща,сам го казваш.Ако все още имаш интерес,може да направим връзка
zazu

Мнениеот 22 » 18 Фев 2004, 11:12

Ако искаш пиши ми на maja7707@abv.bg, защото не съм от София и освен интернет друг начин за връзка не мога да ти предложа.
22

Мнениеот Alf » 18 Фев 2004, 11:47

Za 22 - Ne znam dali ste kolega, no samo 6te vi kaza 4e dogovora e syvsem standarten i se opisva vsy6nost tova koeto 6te pridostavia keteringovata firma, a dr. sa syglasni - Vyzlojiltel , tseni i uslovia, pla6tane
Alf

Мнениеот 22 » 18 Фев 2004, 16:40

Добре , като е толкова елементарно къде мога да видя нещо подобно
22

Мнениеот doby79 » 28 Яну 2009, 17:17

Здравейте,
Ние сме фирма за кетъринг на едро за други фирми за кетъринг, сватбени агенции и хотели.
Ако искате помош, може да се обърнете към нас. Ние ще Ви предложим офертите на всеки от нашите партньори и така ще имате по-добра представа за предлаганото на пазара и най-добрите цени. Така ние помагаме на нашите партньори, а в същото време и на Вас. За договора също не се притеснявайте, ще Ви изпратя такъв.
Добринка Енчева, , 0884883599
doby79
Нов потребител

Мнениеот DEKAH » 28 Яну 2009, 23:52

ykovachev - изтрий го тоя спам...

Гугъл индексира за секунди в тоя форум.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А забравих да добавя нещо по повод индексацията.

провал
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот dojcheva » 29 Яну 2009, 14:24

от doby79 на 28 Яну 2009 04:17 pm

Здравейте,
Ние сме фирма за кетъринг на едро за други фирми за кетъринг, сватбени агенции и хотели.
Ако искате помош, може да се обърнете към нас. Ние ще Ви предложим офертите на всеки от нашите партньори и така ще имате по-добра представа за предлаганото на пазара и най-добрите цени. Така ние помагаме на нашите партньори, а в същото време и на Вас. За договора също не се притеснявайте, ще Ви изпратя такъв.
Добринка Енчева, , 0884883599

И това , ако не е непозволена реклама ( при това безплатна ) аз съм трамвай... Хайде , модераторите, нали много спазвате условията. :mrgreen:
dojcheva
Нов потребител

Мнениеот googlebomb » 01 Апр 2011, 16:17

Модераторите спят, затова нека споменем и Гоце. 8)
googlebomb
Нов потребител

Мнениеот googlebomb » 01 Апр 2011, 16:22

Но да не се отклоняваме от темата.

Все пак ставаше дума за кетъринг, нали?

Когато се изготвя договора, би трябвало да се обърне внимание на стандартите за приготвяне на храна. Ето един пример, валиден за UK: http://www.food.gov.uk/foodindustry/regulation/hygleg/hyglegresources/sfbb/sfbbcaterers/

Цената не бива да е определяща.
googlebomb
Нов потребител

Мнениеот rumi_georgieva » 15 Юни 2018, 15:33

http://www.novva.bg/documents-corporate.html
https://www.delichicatering.com/
ето безплатно и на още сто места това мсе пак е форум за помощ

ползваите бланките не фирмите , но ако е реклама , моля Ви да го премахнете
rumi_georgieva
Нов потребител

Назад към Търговско право