начало

Приложимост на правилото ne bis in idem относно определенията по допустимостта на иска (процесуалните решения) Приложимост на правилото ne bis in idem относно определенията по допустимостта на иска (процесуалните решения)

Kазуси на адвокатския изпит

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Kазуси на адвокатския изпит

Мнениеот de_lege » 14 Окт 2011, 09:43

Колеги някой може ли да ме насочи как да се подготвям за казусите на адвокатския изпит? Да ми препоръчате някакви книги или сайт в интернет ? Аз търсих навсякъде книги с решени казуси, обаче няма никъде. Благодаря ви предварително :)
de_lege
Нов потребител

Re: Kазуси на адвокатския изпит

Мнениеот street » 21 Окт 2011, 21:35

Препоръчвам ти само късмет колега. Ако не си ходил на този изпит, ще разбереш че съм прав , след като го минеш (ако де..)
Иначе казусите си имат по няколко решения -важно е от къде ще ги подхванеш и най-важното е да се аргументираш за всичко , което си писал. Просто няма готови решения на казус или някаква методика..
мога да ти кажа една книжка , не знам обаче дали, ще ти помогне - "как се решава гражданско правен казус" на Кристиян Таков- вътре има 5 решени казуса - подробно обяснени.Писано е за студенти общо взето , но все пак има някакви насоки..
Успех въпреки всичко ти желая!
Аватар
street
Потребител

Назад към Лекции и материали