начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

ЕТ или ЕООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ЕТ или ЕООД

Мнениеот opakos » 28 Авг 2011, 16:51

з
Последна промяна opakos на 29 Авг 2011, 09:46, променена общо 1 път
opakos
Нов потребител

Re: ЕТ или ЕООД

Мнениеот Melly » 28 Авг 2011, 16:54

opakos написа:здравейте не зная дали това е точния раздел на форума,ако греша моля за извинение.
Аз ще отварям фирма която ще търгува в държави от ЕС и с трети страни с плодове,зеленчуци и трупно месо ,та въпросът мие фирмата ЕТ или ЕООД да е аз искам да е ЕООД но адвоката с който говорих се опита да ме убеди да регистрирам ЕТ според вас кое ще е по подходящо
благодаря за отделеното време

Определено не споделям мнението на колегата - по ред причини. Но вие си знаете най-добре какви цели преследвате.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот REVOLUTION » 28 Авг 2011, 16:57

EOOД категорично.
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот opakos » 28 Авг 2011, 17:03

Melly написа:...
opakos написа:...
здра

ще
Последна промяна opakos на 29 Авг 2011, 09:45, променена общо 1 път
opakos
Нов потребител

Мнениеот sunshine_75 » 28 Авг 2011, 17:10

Ами то човек като е бос, си обува чорапите, и тогава обувките и след това тръгва да върви.... Вие на какъв език ще си общувате с партньорите от ЕС, щото ако разчитате на българския си, ще Ви е много трудно, струва ми се....
sunshine_75
Потребител

Мнениеот p_n_n » 29 Авг 2011, 08:44

opakos написа:здравейте не зная дали това е точния раздел на форума,ако греша моля за извинение.
Аз ще отварям фирма която ще търгува в държави от ЕС и с трети страни с плодове,зеленчуци и трупно месо ,та въпросът мие фирмата ЕТ или ЕООД да е аз искам да е ЕООД но адвоката с който говорих се опита да ме убеди да регистрирам ЕТ според вас кое ще е по подходящо
благодаря за отделеното време

Като добавим и леко дребния субективен елемент :wink: ... тая работа много не ми се вЕрва... :D

ЮЛ категорично е Вашето решение.Цялостната убусновка ще отнеме време... :P

Успех.
p_n_n
Потребител

Мнениеот bridget » 29 Авг 2011, 16:53

ЕООД категорично.
Аватар
bridget
Младши потребител

Назад към Търговско право