начало

Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна Цвета Желязкова е новият председател на окръжния съд във Варна

Търговия на едро с плодове и зеленчуци

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търговия на едро с плодове и зеленчуци

Мнениеот aq_1701 » 18 Юли 2011, 18:24

Ново регистриран ЕТ ще упражнява като дейност- търговия на едро с плодове и зеленчуци на тържище.Прочетох внимателно прилож.4 от ЗМДТ и не намерих тази дейност,посочена като патентна.Все пак да съм съвсем сигурна, моля някой да ми отговори-в правилна посока ли съм??
aq_1701
Младши потребител

Re: Търговия на едро с плодове и зеленчуци

Мнениеот hristov87 » 19 Юли 2011, 08:18

Здравейте! Да търговията на едро и дребно със зеленчуци може да бъде патентна дейност , когато е до 100 кв. м. нетна търговска площ на обекта — данъкът се определя за 1 кв. м. нетна търговска площ в размер на: 20 лв. !!!
"Nulla tenaci invia est via"
Аватар
hristov87
Младши потребител

Назад към Търговско право