начало

Кирил Петков отива на съд за ареста на Бойко Борисов Кирил Петков отива на съд за ареста на Бойко Борисов

Прекратяване на договор за съвместна дейност

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Прекратяване на договор за съвместна дейност

Мнениеот dkjfdkejd » 17 Юли 2011, 16:11

Здравейте,
имам сключен договор за съвместна дейност със ХХХ ООД. Съответно в този договор има права и задължения на страните.
За съжаление от началото на сключване на този Договор до момента от въпросният "съдружник" аз получавам само неприятности, неизпълнение на задълженията, прикриване на информация и пр....
Интересувам се какъв тип документ трябва да се изготви и каква е процедурата при, която да се откажа едностранно от този договор при посочените основания...
Нуждая се много от тази консултация и ще бъда искрено благодарна на всеки, които отдели известно време да ми отговори. Въвлечена е доста голяма сума от моя страна, затова искам да бъдат спазени всички законови изисквания за едно прекратяване....
С най-сърдечни поздрави към всички във форума, които отделят от своето време и знания, за да бъдат полезни на другите....
dkjfdkejd
Нов потребител

Назад към Търговско право