начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Nelicenziran software

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Nelicenziran software

Мнениеот golavoda » 04 Дек 2003, 15:58

Може ли да бъде заведено дело по чл. 172а срещу домашен потребител, който използва нелицензиран софтуер само за лични нужди?
golavoda

Re: Nelicenziran software

Мнениеот :-) » 04 Дек 2003, 16:13

Не
:-)

Мнениеот golavoda » 05 Дек 2003, 10:37

За съжаление такова дело има. Microsoft България иска от нас 1000 лв за нелицензиран софтуер, въпреки че софтуера е бил само за лично ползване... Дори компютъра ни е конфискуван. И на мен ми изглежда абсурдно, но е така.
Какво можем да направим при това положение?
golavoda

Мнениеот *** » 05 Дек 2003, 10:55

Da si naemete advokat, of course.

Мнениеот snakemoon » 05 Дек 2003, 11:06

Пишете ми, ще ви помогна.
snakemoon

Мнениеот :-) » 05 Дек 2003, 11:36

Да, пишете на Коцето-той ще Ви помогне-разбира ги здраво! Нали и мен ме консултира точно за авторско и патентно право

Назад към Интелектуална собственост