начало

Кирил Петков отива на съд за ареста на Бойко Борисов Кирил Петков отива на съд за ареста на Бойко Борисов

Заявен, но отказан ГФО

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Заявен, но отказан ГФО

Мнениеот leator » 12 Май 2011, 18:54

Здравейте,
Имам следното питане:
Отказаха ми обявяването на ГФО, защото няма доказателства дали лицето, представляващо съдружник - юридическо лице е надлежно упълномощено да го представлява. Резонен отказ, досадно е само, че миналата година всичко беше ок, ама както и да е.

Та сега към въпросите:
1. Аз съм го пуснал по елктронен път, в седемдневен срок от уведомителния имейл ли се жали, или да чакам хартиена честитка. Отбелязъл съм, че съм съгласен да ме уведомяват по електронен път;
2. Въобще да жаля ли?
3. Въобще да го пускам ли пак тоя ГФО. Все пак съм изпълнил задължението си, да публикувам отчета чрез "заявяване и представяне за обявяване в ТР"
leator
Потребител

Назад към Търговско право