начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

кредитор в производство по несъстоятелност

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

кредитор в производство по несъстоятелност

Мнениеот pitasht » 08 Апр 2011, 13:15

колеги как смятате да жаля ли списъка на приетите вземания на кредиторите по чл. 688 ал.1 ТЗ като са приели вземането ми но не съм съгласен с посочената в списъка поредност на вземането ми по чл. 722 ТЗ вписано е т.8 аз считам че е т.4 и с това че пише че няма привилегия а аз изрично посочих привилегията и основанието още в молбата.
Възможно ли е такова частично обжалване само за привилегията и поредността и какво би решил съда, ако става дума за вземане на работник за трудови заплати и обезщетения.
pitasht
Активен потребител

Re: кредитор в производство по несъстоятелност

Мнениеот hidden » 08 Апр 2011, 14:37

Защо ще жалите, оспорили ли сте списъка по чл. 690 ТЗ?
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Re: кредитор в производство по несъстоятелност

Мнениеот pitasht » 13 Апр 2011, 12:03

хм да видях че трябва да възразя против списъка-това направих.
pitasht
Активен потребител

Назад към Търговско право