начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Проблем свързан с ЗЗП(Закон за защита на потребителите)

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Проблем свързан с ЗЗП(Закон за защита на потребителите)

Мнениеот daamane » 05 Фев 2011, 13:01

paruchev_ написа:
paruchev_ написа:Да де само дето вие сте получили моя парфюм на 2-ри, казахте ми,същия ден,че сте го снимали, след като вечерта на 2-ри ви питах за снимки,вие казахте,че нямате.Изпратили сте го на 3-ти сутринта. След като ми казахте,че нямате снимките или че не искате да ми ги пратите, това събуди съмнение, как на 2-ри на обяд имахте снимките, вечерта на 2-ри ми казвате,че ги нямате както и на 3-и цял ден ни снимки,ни нищо от вас, и днес изведнъж вадите снимки.....

Може ли само да обясните как така аз ви питам за вашите снимки от 02.02.2011г, на 02.11.2011 вечерта вие ми казвате,че нямате снимките и никога не сте ги имали,днес излизате с твърдението,че не сте разбрали какви снимки съм ви искал, и как така се появи снимка точно днес 04.02.2011 когато вече парфюма не е във вас а е предоставен на Фирма Еконт,за разнос. Нека и колегите обърнат внимание на това!

Допълнителнo:
•Снимана с: iPhone 4
•Марка: Apple
Снимана на: 02 February 2011 14:04:55•Качена на: 05 February 2011
•Размер на оригинала: 2592 x 1936
•Размер на файла: 690 KB
•Видяна: 0 пъти
•Виж EXIF

http://www.album.bg/daamane123456/images/26703030/

http://www.album.bg/daamane123456/images/26703177/

http://www.album.bg/daamane123456/images/26703170/

Г-не , аз не твърдя дали администраторът Пламена има юридическо образование или не, но тя се оказа напълно права. Процедурата е точно тази и не само аз съм убедена в това :), а за съжаление и много други потребители на сайтът, минали през това. На всички снимки има дата и час за ваше голямо съжаление и обвиненията, които отправихте към мен са напълно неоснователни. Но това е съвсем друг въпрос, Вие си знаете процедурите...Снимките, не можех да предоставя по-рано, тъй като не знаех дали е правилно, но вече знам и ги предоставям навсякъде спокойно.
daamane
Младши потребител

Мнениеот paruchev_ » 05 Фев 2011, 13:18

Браво, само дето снимките ви нямат никаква доказателствена стойност, много ми е интересно и как ще докажете,че е имало договор м/у нас при положение,че във въпросния сайт правилото е,че за да има договор м/у две лица,трябва да има предложена оферта от ваша страна и съответно аз да съм я приел,което го няма.И какво значи не "сте знаели дали е правилно" да ми ги предоставите?Нали вие твърдите,че сте получили менте,не ли правилно да се аргументирате пред мен за тези си думи,освен това никой в нищо не ви е обвинявал, относно това,че не сте могли да подмените пратката, естествено,че е възможно,защото вие закупувате вещ,не купувате индивидуално определена вещ, която да няма как се подмени.
paruchev_
Потребител

Мнениеот paruchev_ » 05 Фев 2011, 13:32

Другото,което ми е интересно, след като сте била убедена в правотата си,защо получих обаждане от непознат господин, които се опита да ме заплашва с цел, да освободя пратката от Еконт,което мога да докажа без никакъв проблем в полицията,чрез разпечатка и свидетели,което само по себе си е престъпление по Наказателния кодекс, съжалявам,но първо отказвате да ми предоставите снимките,след това получавам пратка от трето лице,след това и заплаха по телефон, след това ме обвинявате публично,че съм търговец... да продължавам ли или ще изчакате колегите да ви кажат,какво следва според НК?
paruchev_
Потребител

Мнениеот daamane » 05 Фев 2011, 13:34

paruchev_ написа:Браво, само дето снимките ви нямат никаква доказателствена стойност, много ми е интересно и как ще докажете,че е имало договор м/у нас при положение,че във въпросния сайт правилото е,че за да има договор м/у две лица,трябва да има предложена оферта от ваша страна и съответно аз да съм я приел,което го няма.И какво значи не "сте знаели дали е правилно" да ми ги предоставите?

Искахте снимките, сега пък снимките били менте:) Аз няма какво да доказвам има си хора, които се занимават с доказателства. Но все пак, както винаги ще Ви помогна да си отговорите на някои въпроси. Има оферта и тя е приета!!!

Дата: 31.01.2011. 22:26
ok nqmate griji
Изтриване | Отговор » Re: Re: Re: Re: Re: Re: paco rabanneОт: prosatanos_bg_

--------------------------------------------------------------------------
Изтриване | Отговор » Re: Re: Re: Re: Re: Re: paco rabanneОт: prosatanos_bg_
Дата: 31.01.2011. 22:16
^te bude ili s Ekont ili po PO6tata,neznam za koe ot dvete 6te mi ostane vreme poneje sum na rabota, razlikata v dostavkata 6te e 50-70 stotinki ot opita mi do sega, daite mi samo pulnni danni i telefon i utre kato go pratq 6te vi kaja kak da o4akvate dostavkata.
----------------------------------------------------------------------------
Изтриване Re: Re: Re: Re: Re: paco rabanneОт: tralivali
Дата: 31.01.2011. 22:13
Super,nalojeniqt platej me urejda napalno.s ekont,po6tata,speedy?
Изтриване | Отговор » Re: Re: Re: Re: paco rabanneОт: prosatanos_bg_
Дата: 31.01.2011. 22:04
Ami samo s nalojen platej pra6tam, moga o6te utre
i vdrugi den 6te e pri vaz, dostavkata predpolagam 6te e 5-6 leva
Изтриване Re: Re: Re: paco rabanneОт: tralivali
Дата: 31.01.2011. 22:02
Ok,blagodarq za barzata komunikaciq.Koga i kak 6te ti e udobno da mi go prati6?
Изтриване | Отговор » Re: Re: paco rabanneОт: prosatanos_bg_
Дата: 31.01.2011. 21:40
Ai reitinga mi e izcqlo polojitelen v saita...
--------------------------------------------------------------------------------
Изтриване | Отговор » Re: Re: paco rabanneОт: prosatanos_bg_
Дата: 31.01.2011. 21:25
Zdr, podaruk mi e ot bratov4ed mi ot Angliq, taka 4e nqma mqsto za sumneniq. Kazvam,4e sum na zaguba za6toto vse pak cenata e 115 leva na parfiuma v magazina i me e qd da go davam za 60 leva....
------------------------------------------------------------------------------------
Изтриване Re: paco rabanneОт: tralivali
Дата: 31.01.2011. 21:23
Ok.Vidqh,4e ti e podaruk,no vse pak ima6 li predstava dali e kupuvan ot BG ili ?ne iskam da te obidq,no mislq parfium4eto da e za podarak i ne mi se 6te da se izlagam:))) mersi predvaritelno!!!
Изтриване | Отговор » paco rabanneОт: prosatanos_bg_
Дата: 31.01.2011. 20:46
60 leva i si stiskame rucete, pove4e ne moga da smukna

После следват товарителниците от "Еконт".

Вие май все още сте убеден , че сте недосегаем , нали?
Последна промяна daamane на 05 Фев 2011, 13:50, променена общо 1 път
daamane
Младши потребител

Мнениеот daamane » 05 Фев 2011, 13:45

paruchev_ написа:Въпросната госпожа твърдеше отначало,че аз трябвало да спазвам и чл.55(1) от ЗЗП,но се оказа,че не е права. Както ви казах и аз и колегите,свободна сте да твърдите и доказвате,каквото сметнете за добре. Лек ден

Хах, Вашата "думичка" и думите на колегите Ви , срещу тези на Комисията за защита на потребителите!
Ще е лек разбира се :D Успех и на ВАС :mrgreen:
daamane
Младши потребител

Мнениеот paruchev_ » 05 Фев 2011, 13:49

Въобще не съм казвал таково нещо(за недосегаемост),просто ви съветвам искрено да спрете с квалификациите по мой адрес,защото само си вредите!
За времето, в което спорите,вие самата нарушавате доста разпоредби на Наказателния кодекс,което не е никак във ваша полза и накрая заради едни 60 лева, може да се окаже,че аз съм пуснал жалба с/у вас за въпросните ви думи по мой адрес,както и че сте се сдобили с мои лични данни неправомерно! А правилата на http://www.prodavalnik.com са ясно написани,за да има сключен договор. Както и не съм твърдял,че снимките ви са менте,а че нямат доказателствена стойност,четете какво ви пиша,вместо да тълкувате думите ми,ако така тълкувахте и законите грешка нямаше да имате.
paruchev_
Потребител

Мнениеот daamane » 05 Фев 2011, 14:08

Хахахаа, данните Ви се реят свободно из интернет пространството и не само. Взела съм ги неправомерно???Ами Вашият съвет какъв е -да си затварям очите като ги видя ли? Вие сам сте си ги разпространил[/color] навсякъде( имам доказателства разбира се ), после се сърдите, че хората Ви ги имат:)))
Вие ме заплашвате ? Я пуснете жалба срещу всичките ми думи..... :mrgreen:
Толкова ще Ви е лесно, а и вече имате опит с призовки, МВР-та и тн.

" и накрая заради едни 60 лева"...........
Не е заради едни 60 лева както се изразявате господине, въпросът е принципен! Ако четяхте внимателно и разбирахте моите постове, щяхте да знаете това! Вие разбирате ли думата " принципен" ? Като нямат доказателствена стойност, защо толкова много ги искахте??? Да си мърдате пръстите по клавиатурата или да ми губите времето? Време мнооого...Аз не бързам за никъде:)
daamane
Младши потребител

Мнениеот paruchev_ » 05 Фев 2011, 14:13

Исках ги защото вие,твърдите съответните факти,просто исках да се убедя,че съм сбъркал,но след като ми ги отказахте и след като получих заплаха по телефона, тотално ме отказахте да предприема каквито и да било действия.Така че успех,въпросните ми данни са ви най-малкия проблем,повече бих се замислил ако бях на ваше място за телефонното обаждане от третото лице.
paruchev_
Потребител

Мнениеот daamane » 05 Фев 2011, 14:19

Как могат данните Ви да бъдат проблем за мен?? :shock: :D :D Четете ли въобще какво пишете,преди да постнете? Оф, сега и телефонно обаждане и от 3-то лице. Господине нещата са напълно ясни и няма за какво да спорим вече с вас. Всеки си има някаква работа... ами да си я вършим предлагам аз. Мисля, че ние двамата се изяснихме отвсякъде.
Последна промяна daamane на 05 Фев 2011, 14:33, променена общо 1 път
daamane
Младши потребител

Мнениеот paruchev_ » 05 Фев 2011, 14:27

така е,значи нямаме телефонно обаждане вече :D интересно,добре,че аз имам доказателства,че е имало такова.
paruchev_
Потребител

Мнениеот daamane » 05 Фев 2011, 14:32

paruchev_ написа:така е,значи нямаме телефонно обаждане вече :D интересно,добре,че аз имам доказателства,че е имало такова.

ОК, Вие имате , аз имам, тоест и двамата имаме доказателства :mrgreen: Така всичко наред ли е? :D
daamane
Младши потребител

Мнениеот paruchev_ » 05 Фев 2011, 14:38

супер е
paruchev_
Потребител

Мнениеот daamane » 05 Фев 2011, 21:01

daamane
Младши потребител

Мнениеот paruchev_ » 05 Фев 2011, 21:24

Госпожо съветвам ви горещо, да престанете с квалификации по мой адрес, и да спрете да вадите от тук от там,където видите името "paruchev" , и да го приписвате на мен!
paruchev_
Потребител

Мнениеот daamane » 05 Фев 2011, 21:34

Аз Ви преписвам нещо си, че как разбрахте? Квалификация , пряка обида ...мираж :mrgreen: Ще си поствам каквото си пожелая, информацията не е секретна и е напълно достъпна! И по - полека Вие с обвиненията и хипотезите, че много ви станаха. Каквото трябваше, хората го разбраха. Аз ще си вадя каквото, както и когато си пожелая.
daamane
Младши потребител

Предишна

Назад към Търговско право