начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Онлайн мазгазин за козметика

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Онлайн мазгазин за козметика

Мнениеот juliahristova » 28 Яну 2011, 16:25

Здравейте! Можете ли да ми кажете какви документи са ми необходими за стартиране на онлайн магазин? Трябва ли да имам собствена, регистрирана фирма? Какво друго ми трябва? Благодаря предварително.
juliahristova
Нов потребител

Re: Онлайн мазгазин за козметика

Мнениеот DEKAH » 28 Яну 2011, 19:29

Като за начало - консултация със следните специалисти:
1. Адвокат. Той ще ви обясни под каква форма трябва да функционирате като търговец. Ще ви помогне за регистрацията на съответната фирма. Ще изготви общите условия на сайта ви. Ще ви консултира относно сделките по интернет, гаранциите които трябва да осигурявате и условията за връщане на продукти.
2. Счетоводител. Той ще ви обясни как да се осигурявате, как да наемете персонал, как да купувате и продавате стоките си. Ще води счетоводството на фирмата и ще се грижи да нямате проблем с държавата.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Re: Онлайн мазгазин за козметика

Мнениеот seamaster » 29 Май 2012, 22:43

Много внимавайте с нелегалните онлайн магазини. Продават стоки без касови бележки и после не приемат връщане!
Е-магазин за мъжки и дамски часовници - Repligium.com
seamaster
Нов потребител

Назад към Търговско право