начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

===

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

===

Мнениеот joro73 » 23 Сеп 2010, 17:35

===
Последна промяна joro73 на 01 Окт 2010, 13:21, променена общо 2 пъти
joro73
Младши потребител

Re: "Срив в системата на М-Тел за ЧРД"

Мнениеот georgiev_sfbg » 26 Сеп 2010, 06:00

Последна промяна georgiev_sfbg на 09 Ное 2010, 07:34, променена общо 3 пъти
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Мнениеот hidden » 26 Сеп 2010, 09:13

georgiev_sfbg написа:....

Ееее, малко прекалявате!
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот sunshine_75 » 26 Сеп 2010, 09:23

:roll: Според мен прекалява много, но не се усеща...
sunshine_75
Потребител

Мнениеот nikiboy » 26 Сеп 2010, 09:27

Ако ще тормозим мтела, да се включа и аз :mrgreen:
nikiboy
Потребител

Мнениеот Гост. » 26 Сеп 2010, 13:49

Не. Мисля, че има напредък и не бива да му го отричам на студента.
Почти се радвам, че отново не се впусна в патентованото от него copy paste на НА, установил, че няма достатъчно знания за един обикновен облигационен иск препоръчва квалифицирана помощ. В което няма лошо, стига разбира се да не противоречи с елементарната етика. Неща непонятни вероятно.
В останалата част проявявам разбиране- всеки се бори за място под слънцето. :lol:

И след като от ръководството на сайта не демонстрират някакво дори и вяло отношение, приемам да е позволена този вид реклама. В този смисъл не разбирам и не виждам причина защо всеки от вас, пишещите "братя и сестри" не постави в сигнатурата си координати за връзка. Като ще се ползва този форум само и единствено с меркантилни мотиви - нека бъде!
Додея ми от тези половинчати неща!

п.п. georgiev_sfbg не опитвай! Каквото и ако си намислил- дори не опитвай. 8)
Гост.
Старши потребител

Мнениеот georgiev_sfbg » 26 Сеп 2010, 13:56

poli_g написа:Не. Мисля, че има напредък и не бива да му го отричам на студента.
Почти се радвам, че отново не се впусна в патентованото от него copy paste на НА, установил, че няма достатъчно знания за един обикновен облигационен иск препоръчва квалифицирана помощ. В което няма лошо, стига разбира се да не противоречи с елементарната етика. Неща непонятни вероятно.
В останалата част проявявам разбиране- всеки се бори за място под слънцето. :lol:
И след като от ръководството на сайта не демонстрират някакво дори и вяло отношение, приемам да е позволена този вид реклама. В този смисъл не разбирам и не виждам причина защо всеки от вас, пишещите "братя и сестри" не постави в сигнатурата си координати за връзка. Като ще се ползва този форум само и единствено с меркантилни мотиви - нека бъде!
Додея ми от тези половинчати неща!

п.п. georgiev_sfbg не опитвай! Каквото и ако си намислил- дори не опитвай. 8)

...И аз, съм на това мнение :arrow: "препоръчвам квалифицирана помощ"! :wink:
(...Ще се въздържа от коментар, по останалата част от поста Ви.)

П.П. От всички мнения до момента, имайки предвид, че никой не направи опит, да посъветва питащия, как да постъпи по случая (вкл. и Вие г-жо "poli_g"), считам, че е неуместно, да спам-ите излишно, превръщайки форума в пазара "Кирков"!

...Махнах "рекламата" на юрид.кантора. Сега, дано сте по-спокойна! :wink:

:arrow: ...Между другото г-жо "poli_g", питащият, очаква компетентното Ви мнение - по темата на форума! 8) ...Може да му обясните, как се подава "един обикновен облигационен иск"! :mrgreen:
(...или Ви бива, само да спам-ите във форумите и да отправяте квалификации - по адрес на този или онзи?!)
ЗСВ-Съдиите, съдебните заседатели, прокурорите и следователите нямат право да изразяват предварително становище по възложените им дела, както и становище по дела,които не са им възложени. Съдия, прокурор и следовател няма право да дава правни консултации.
georgiev_sfbg
Активен потребител

Мнениеот hidden » 26 Сеп 2010, 14:57

georgiev_sfbg написа:...Махнах "рекламата" на юрид.кантора.

За което Ви благодаря! И ще Ви помоля да се въздържате от подобна реклама са в бъдеще!
По въпроса на питащия не мога да взема становище, тъй като поддържам отношения с Мобилтел.
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот Гост. » 26 Сеп 2010, 15:07

Честността не е порок!
Лоялността е задължителна( според мен) и ви извинява.

Що се отнася до спора, вярвам и двамата сме наясно, че с оглед минималните суми по евентуално уважените искове никой няма да заведе такива въпреки неточното и забавено изпълнение на договорните задължения.
Колективен иск е невъзможен ( не само по технически причини).
Гост.
Старши потребител

Мнениеот georgiev_sfbg » 26 Сеп 2010, 15:53

poli_g написа:...с оглед минималните суми по евентуално уважените искове никой няма да заведе такива въпреки неточното и забавено изпълнение на договорните задължения.
Колективен иск е невъзможен ( не само по технически причини).

poli_g написа:...установил, че няма достатъчно знания за един обикновен облигационен иск препоръчва квалифицирана помощ. ...

...А какво ще кажете, за "един обикновен облигационен иск"?!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
georgiev_sfbg
Активен потребител

Назад към Търговско право