начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Предварителен договор - разваляне?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Предварителен договор - разваляне?

Мнениеот sveta_na » 11 Юни 2010, 11:49

Уважаеми Дами и Господа!
Преди 2 седмици имах предварителен оглед на жилище, което се намира в отдалеченост на ромски квартал. Изрично попитах брокерка дали в блока живеят роми. Тя ме убеди че няма подобно нещо, дори посочи както доказателство че блока се намира в непосредствена близост до полицейско управление и района е "чист". Подписахме предварителен договор, платих капаро и комисионна на брокерката.
Вчера отидох с близките ми да им покажа бъдещото ми жилище. И какво да видя: живеещи в блока, насядали пред входовете, са 100% роми!
Моля да ми дадете съвет по следния въпрос: мога ли да разваля предварителен договор, като се позова на това че ме заблудиха с невярна информация и жилището се продава при явно неизгодни условия? Да поискам връщане на капарото и комисионна? Или да прежаля тези пари...
sveta_na
Нов потребител

Назад към Покупко-продажба