- Дата и час: 02 Дек 2024, 21:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Договор за кафеавтомат
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Договор за кафеавтомат
Искам да поставя кафеавтомат пред един магазин, земята е общинска и ще си плащам на общината както му е реда. Искам обаче да сключа и договор със собствениците на магазина, че разрешават машината да е пред витрината на магазина и затова, че ще ми дават ел. енергия. Какъв трябва да бъде договора. Помагайте! СПЕШНО!
- vesko_nikolaev
- Нов потребител
Re: Договор за кафеавтомат
Съставен от адвокат, ако искате да е изряден или съставен от вас или от продавачката на магазина, ако ви трябва просто нещо.
- SashkoS
- Потребител
Погледнете чл.8 и чл.9 от ЗЗД (Закон за задълженията и договорите). Там ще да е уредбата на договора Ви мисля ...
- inspectora
- Активен потребител
inspectora написа:Погледнете чл.8 и чл.9 от ЗЗД (Закон за задълженията и договорите). Там ще да е уредбата на договора Ви мисля ...
Така си мислиш. Как може да даваш само някакви си 2 члена от 1 закон, при положение, че в този закон няма нито едно споменаване на думата "кафе" или думата "машина".
Няма да се научите значи. Когато някой ви попита нещо му систематезирате нещата.
1-во правиш това, 2-ро правиш това, 3-то пишеш така и накрая го почерпвате с боза и толумбички.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Не се притеснявайте за човека. Той си е постнал ел.поща в одита и чака готов договор от някой счетоводител. Вече си е вързал гащите няма нужда от нас .
- nksuccess
- Потребител
Браво на счетитата....
държат се здраво!
държат се здраво!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
-
DEKAH - Активен потребител
Ами все още не съм получил отговор в odit.info.
Ако Вие имате някакъв такъв (подобен) договор може да ми го изпратите на e-mail: vesko_nikolaev@abv.bg
Предварително Ви благдаря.
Ако Вие имате някакъв такъв (подобен) договор може да ми го изпратите на e-mail: vesko_nikolaev@abv.bg
- vesko_nikolaev
- Нов потребител
Е сега да се хабим само за един договор. Дайте и някое казусче, че кой ще седне за един договор да ви пише .
- nksuccess
- Потребител
vesko_nikolaev написа:Ами все още не съм получил отговор в odit.info.
Виж сега, Веско,
Потъси в www.tihtrud.com - не може да не намериш това, което търсиш.
-
Melly - Старши потребител
Може да се отговори, но все пак са почивни дни - за някои от нас са свещени, тъй като караме на напрежение по цяла година.
Първо си регистрирате фирма, защото това е търговска дейност. Записвате автомата на фирмата - или го наемате от друг. После вашата фирма записва договор с магазина, като ги задължавате да ви подават ток. Слагате едно неустоечно задължение от 1000 лева и готово.
Договорът може да е от 3 години, 5 години и т.н. За Вас е по-добре да е максимума, колкото се съгласят. И трябва да имате само едно задължение - да им плащате тока или да си сложите електромер. Тяхното задължение е само 1 - да позволяват кабелен достъп до електро таблото.
Първо си регистрирате фирма, защото това е търговска дейност. Записвате автомата на фирмата - или го наемате от друг. После вашата фирма записва договор с магазина, като ги задължавате да ви подават ток. Слагате едно неустоечно задължение от 1000 лева и готово.
Договорът може да е от 3 години, 5 години и т.н. За Вас е по-добре да е максимума, колкото се съгласят. И трябва да имате само едно задължение - да им плащате тока или да си сложите електромер. Тяхното задължение е само 1 - да позволяват кабелен достъп до електро таблото.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|