начало

20 години затвор за сириеца, който прегази двама полицаи в Бургас 20 години затвор за сириеца, който прегази двама полицаи в Бургас

Граждански договори и администратор на лични данни

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Граждански договори и администратор на лични данни

Мнениеот vasipasi » 14 Яну 2010, 15:11

Здравейте,

интересува ме, дали трябва да бъда регистриран като администратор на лични данни за да мога да сключвам граждански или трудови договори. Фирмата ми е ЕООД. Проблема е, че чух различни мнения по темата и не знам какво да правя.

Предварително благодаря за отговорите!!
vasipasi
Нов потребител

Re: Граждански договори и администратор на лични данни

Мнениеот kasidi » 14 Яну 2010, 15:47

Да,трябва да се регистрирате .
kasidi
Потребител

Re: Граждански договори и администратор на лични данни

Мнениеот nksuccess » 14 Яну 2010, 20:42

Да трябва да се регистрирате, срока е до 15.2, ако вече веднъж сте подавали заявление в Комисията, ако не сте подавали заявление нямате право да обработвате лични данни, ако изтървете срока до 15.2 за актуализация на заявлението глобата е от 500 до 5000, ако обработвате лични данни и не сте регистриран глобата е от 1000 до 10 000 лв...
nksuccess
Потребител

Назад към Търговско право