начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Наследство и покупко-продажба

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Наследство и покупко-продажба

Мнениеот shadows » 14 Сеп 2009, 21:29

Здравейте!
Искам да разбера дали това, което искам е възможно преди да наема адвокат,за което ще съм благодарна.
През 1969г. баба ми и дядо ми получават имот.След смъртта на дядо ми (1996г.),неговия дял се дели на нея и двамата й сина.Изваден е документ за наследници,в който те двамата фигурират.Наскоро извадихме препис от нотариалния акт,тъй като стария с годините някъде изчезна.Там обаче собственик е опомената само баба.Интересува ме може ли тя да ми прехвърли имота си,в който се вкл. и къща или трябва и баща ми и чичо ми да са съгласни?Те не са в добри отношения затова ако няма друг вариянт няма смисъл да се боря. Благодаря предварително!
shadows
Младши потребител

Назад към Покупко-продажба