начало

Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии Прокурорската колегия осигури осем бройки за административни съдии

лоша реклама или

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

лоша реклама или

Мнениеот pepelanka » 10 Юни 2008, 09:39

Колеги това мнение го намерих случайно в Dir .bg.
"питай в лех.бг там са много отзивчиви направо полудяват като някой ги пита нещо само за пари говорят....наричт питащите простаци"
Лоша реклама или ? :oops: Какво мислите вие?
Изображение
pepelanka
Младши потребител

Мнениеот Mitanova » 10 Юни 2008, 22:49

Много сте прав/а. И аз се пробвах да попитам нещо,но уви .Само упреци,търси си адвокат, простаци и т.н..Поровете се във темите и ще видите че конкретен отговор няма никъде.Едни и същи хора се включват навсякъде с едни и същи изтъркани фрази.Аз лично ги подразних с това че пишех с гл. букви - незнам защо и в това ли беше проблема че никой не каза нищо във връзка с въпроса....Незнам.
Останах по дълго защото едва ли повече ще го ползвам и ще правя нова регистация,но мисля вече да отивам да почивам.Налюбувах се на българските "юристи" и на техните бисерчета.Нали знаете поговорката "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА"........
Mitanova
Нов потребител

Мнениеот Clavdivs. » 10 Юни 2008, 22:58

Mitanova написа:Много сте прав/а. И аз се пробвах да попитам нещо,но уви .Само упреци,търси си адвокат, простаци и т.н..Поровете се във темите и ще видите че конкретен отговор няма никъде.Едни и същи хора се включват навсякъде с едни и същи изтъркани фрази.Аз лично ги подразних с това че пишех с гл. букви - незнам защо и в това ли беше проблема че никой не каза нищо във връзка с въпроса....Незнам.
Останах по дълго защото едва ли повече ще го ползвам и ще правя нова регистация,но мисля вече да отивам да почивам.Налюбувах се на българските "юристи" и на техните бисерчета.Нали знаете поговорката "ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА"........

Да това беше проблема!! В този форум не се вика. Но не - вместо да уважите съвсем културно направената Ви забележка Вие почнахте да ..... абе я ......
Отговори може и да получите ако спазвате правилата на общността в която сте влезли доброволно.

А относно сръднята Ви , че няма отговори на въпроса Ви - какво очаквате? Минути след като сте си пуснали въпроса в 18 и не знам колко си часа да получите готов смлян правноиздържан отговор? Хайде да не наглеем толкова.
Clavdivs.
Потребител

Назад към Конкурси, изпити