начало

Адвокатурата призова парламента да не „пипа“ Семейния кодекс без широко обсъждане Адвокатурата призова парламента да не „пипа“ Семейния кодекс без широко обсъждане

родителски права спешно

Брак, развод, наследство
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

родителски права спешно

Мнениеот raflo » 21 Апр 2008, 09:20

Добър ден.Искам да ви попитам нещо.Разбрах 4е има промени във семейния кодекс вярнолие?Ние със жена ми живеем заедно от4 години и тя реши 4е ве4е неиздържа на семейния живот и иска да се разделим.Нямаме офицялно склю4ен граждански брак,имаме дъшери4ка на 2години и 6 месеца.Жена ми неиска да я гледа само да я вижда понякога.Мога ли да претендирам за пълните права над детео.Благодаря ви предварително. :( :(
raflo
Младши потребител

Мнениеот katerinakuch » 21 Апр 2008, 15:16

Разбира се, че можете да претендирате.
katerinakuch
Активен потребител

отговор

Мнениеот raflo » 21 Апр 2008, 20:59

да препознал съм детето.ами имам напредвит да се забрани на майката да вижда детето.
raflo
Младши потребител

Мнениеот vega » 23 Апр 2008, 12:27

Защо искате майката да не вижда детето? Не ви ли идва на ум, че така и детето Ви няма да вижда майка си.
Това да не е някакъв специален педагогически подход!?.....
За да се отнемат родителските права на който и да е родител законът е предвидил задължителни условия. Надявам се, че във вашия случай не са налице.
vega
Потребител

Мнениеот portokal » 23 Апр 2008, 12:31

Защо - напук и за "наказание", разбира се. ;-) Точно като майките, които питат тук: "ще повлияе ли на размера на издръжката това, че не му давам да вижда детето", само че този иска всичко да му е "законно" уредено. :wink:
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Назад към Семейни казуси