- Дата и час: 28 Ное 2024, 09:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ОБЯВЕН Е КОНКУРС ЗА НОТАРИУСИ
|
|
"За участие в конкурс". Липсвало "за нотариус". Тва е. За една дума.
Въобще не ми се спори с тях. Все едно да се надговаряш с радио..
Въобще не ми се спори с тях. Все едно да се надговаряш с радио..
- genius75
- Потребител
независимо от това нищо не е сигурно . може пак да стане така,че да пуснат и случайни хора.......
и ние да имаме шанс
и ние да имаме шанс
- tiq
- Младши потребител
С 50 000 евро рушвет за сделка в някое друго министерство се правят 150 000 евро за месец-два ...
Сами преценете има ли балъци да дадат 50 000 евро /без сигурни гаранции при 5-членна комисия/ за нотариално място и после да работят най-малко няколко години за да избият парите.
Сами преценете има ли балъци да дадат 50 000 евро /без сигурни гаранции при 5-членна комисия/ за нотариално място и после да работят най-малко няколко години за да избият парите.
- ytrewq
- Потребител
може ида си прав........ ама не всички можем да даваме и да вземат от нас рушвети в министерствата......
а за нотариус може и да ги избиеш много бързичко зависи за кой район си.............
отгоре на това осигуряваш си цял живот работа и доста добри доходи
лошото е ,че нито знам на кого нито пак от мен ще ги вземат
а за нотариус може и да ги избиеш много бързичко зависи за кой район си.............
отгоре на това осигуряваш си цял живот работа и доста добри доходи
лошото е ,че нито знам на кого нито пак от мен ще ги вземат
- tiq
- Младши потребител
като излязат резултатите сами ще си преценим.
от предходни конкурси съдя, че почти няма шанс някой без яки връзки или много парички да спечели място.
по- скоро този път ми е интересно кай ще изкара тежката артилерия.
от предходни конкурси съдя, че почти няма шанс някой без яки връзки или много парички да спечели място.
по- скоро този път ми е интересно кай ще изкара тежката артилерия.
- tiq
- Младши потребител
За добро или лошо няма такова нещо като “добре платена работа за цял живот” или “печеливш бизнес за цял живот”. Това ще го разберат най-добре сегашните нотариуси ...
- ytrewq
- Потребител
lakov написа:ха... публикували списъците... хм... значи можело и без осигурителна книжка---браво
Винаги съм била на мнение ,че юридическия стаж и осигурителния са две различни неща ,някъде из темата го бях писала.
- donna
- Старши потребител
НЕ СЕ ШАШКАЙТЕ,КОЛЕГИ, ЗА ИДЕНТИЧНОСТТА НА ИМЕНАТА.АКО ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ВСИЧКИ С ТАЗИ НЕРЕДНОСТ СА ЖЕНИ, НАЙ-ВЕРОЯТНО СЕ КАСАЕ ЗА ЕДНА ФАМИЛИЯ ПРИ ЧАСТ ОТ ДОКУМЕНТИТЕ, ПОСЛЕ СА СЕ ОМЪЖИЛИ И ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ДОКУМЕНТИТЕ ИМ Е С ФАМИЛИЯТА,ПРИЕТА СЛЕД БРАКА.
ОБСТОЯТЕЛСТВО,КОЕТО СЕ ДОКАЗВА ПОНЕ С 3 ДОКУМЕНТА.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
ОБСТОЯТЕЛСТВО,КОЕТО СЕ ДОКАЗВА ПОНЕ С 3 ДОКУМЕНТА.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!
- amaury
- Младши потребител
Да, 50 000 евро... Ама за Ивайловград ли???! Дето за двете места има двама кандидати, които са го посочили за трето желание?! Хитро...
- astrea
- Младши потребител
ytrewq написа:С 50 000 евро рушвет за сделка в някое друго министерство се правят 150 000 евро за месец-два ...
В повечето райони - не повече от 6 месеца им трябват
-
gudio - Активен потребител
|
|