- Дата и час: 24 Ное 2024, 14:32 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ОБЯВЕН Е КОНКУРС ЗА НОТАРИУСИ
|
|
Колеги....
.... дали скоро ще обявят приетите по документи за кандидат нотариуси?
Иначе информацията ми за изпита е следната:надежда всякаква оставете, нотариусите, където има свободни нотариални места,събират пари за "откупуването" на свободните бройки.Демек - да си останат свободни. Сериозно... не се майтапя.
Иначе информацията ми за изпита е следната:надежда всякаква оставете, нотариусите, където има свободни нотариални места,събират пари за "откупуването" на свободните бройки.Демек - да си останат свободни. Сериозно... не се майтапя.
- icikonti
- Младши потребител
Здравейте, колеги.
Знаете ли защо, все още не са публикувани списъците с кандидатите за нотариус, който имат пропуск в документацията.
Знаете ли защо, все още не са публикувани списъците с кандидатите за нотариус, който имат пропуск в документацията.
- kovachev_
- Младши потребител
Re: Колеги....
icikonti написа:....
За кои райони ти е информацията?
- novata
- Младши потребител
Остави ти списъците, все някога ще излязат....
Четете ли,а ??? Не пишете,а! Аааааааааа, калпазани такива.
Сега сигурно наддавате..................
Па ний, обикновените педерасти четем...
Четете ли,а ??? Не пишете,а! Аааааааааа, калпазани такива.
Сега сигурно наддавате..................
Па ний, обикновените педерасти четем...
- genius75
- Потребител
Въпросче-закачка..
Каква е разликата между земеделската земя и земята от горския фонд? Вторите включват ли се в ревира?
Каква е разликата между земеделската земя и земята от горския фонд? Вторите включват ли се в ревира?
- genius75
- Потребител
Всъщност според мен само вторите се включват в ревира - "ревир" е ограничена горска площ от трайни естествени граници. Горската площ е именно земя от горския фонд. Или греша?
- trosheva
- Младши потребител
trosheva написа:Всъщност според мен само вторите се включват в ревира - "ревир" е ограничена горска площ от трайни естествени граници. Горската площ е именно земя от горския фонд. Или греша?
разковничето е в публична и частна
- donna
- Старши потребител
kanar4e написа:колеги, какво според вас означава "без документ за идентичност на имената" и посочено грешно име?
АКО ИМАТЕ ПРОМЯНА В ИМЕНАТА ЕДНА ЗАВЕРЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ ОТ НОТАРИУС ВИ Е НУЖНА ,ЧЕ ЛИЦЕТО С ТИЯ И ОНИЯ ИМЕНА Е ЕДНО И СЪЩО ИЛИ УДОСТОВЕРЕНИЕ ОТ ОБЩИНАТА ВТОРОТО ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ.
А ЗА ПОСОЧЕНО ГРЕШНО ИМЕ .......ДА НЕ СТЕ ОБЪРКАЛИ НЕЩО КАТО СТЕ ПИСАЛИ?
- donna
- Старши потребител
Айде сега, пак под вола, теле. Всеки който се е интересувал в МП е получавал един и същ отговор- след 20- ти.
- novata
- Младши потребител
Като гледам колко хора са с нередовни документи поради прозаични причини - неудостоверена идентичност на имената , пропуски в свидетелството за съдимост, почвам да се чудя как хора дето не могат за един конкурс да кандидатстват ще могат да работят като нотариуси. Не че се заяждам....
- dimist
- Потребител
dimist:
Понеже говориш за неща от които неразбираш -
Аз съм един от тези с нередовните документи. Не защото незнам какво трябва да се подаде, а защото пуснах молбата за да не изпусна срока.
Понеже говориш за неща от които неразбираш -
Аз съм един от тези с нередовните документи. Не защото незнам какво трябва да се подаде, а защото пуснах молбата за да не изпусна срока.
- leator
- Потребител
аз също съм с нередовни документи, а подадох абсолютно всички.
Отговориха ми, че свидетелството за съдимост не пишело изрично за какъв точно конкурс става въпрос. Следвало да пише - за конкурс за нотариус. Тръц. Сякаш не е ясно за какъв конкурс иде реч. Освен това в ЗННД не пише изрично да пише това, а да се удосотовери липсата за осъждане, дори реабилитиран. Ама, айде. Да не се заяждаме.
Пак ще се разделя с някой лев.
Отговориха ми, че свидетелството за съдимост не пишело изрично за какъв точно конкурс става въпрос. Следвало да пише - за конкурс за нотариус. Тръц. Сякаш не е ясно за какъв конкурс иде реч. Освен това в ЗННД не пише изрично да пише това, а да се удосотовери липсата за осъждане, дори реабилитиран. Ама, айде. Да не се заяждаме.
Пак ще се разделя с някой лев.
- genius75
- Потребител
|
|