Да побутна темата.
Някой,ако е чул нещо -нека да си каже.Има ли окончателно класиране вече?
- Дата и час: 24 Ное 2024, 00:46 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Конкурс за юрисконсулти на Пробационните служби
|
|
57 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
При мен специално няма никаква вест.
Ще взема вече да забравя, че изобщо съм ходила на този конкурс...
Да не би на това да разчитат????
Ще взема вече да забравя, че изобщо съм ходила на този конкурс...
Да не би на това да разчитат????
- v_e_n_y
- Младши потребител
Значи има вече официално обявени резултати, така ли? За класирането ли говорим или за подписани заповеди?
- leksa
- Младши потребител
Ами, колеги, какво да става с мен?!
Резултати има и тук. Не отговарят на очакванията ми. Или по-скоро отговарят точно на очакванията ми, а не отговарят на надеждите ми за един законосъобразно проведен, обективен и безпристрастен конкурс. СЕФТЕ!
Не зная дали вече има заповеди за назначаване. Пък и вече не ми е важно...
Ами ... Честито на колежката! /Възпитана съм все пак!/ Тя си знае коя е - тая, дето на всички обяснява каква цена се наложило да плати за съответното място. Като не крие, че част от цената я е платила в натура...
Честото, колежке!
Резултати има и тук. Не отговарят на очакванията ми. Или по-скоро отговарят точно на очакванията ми, а не отговарят на надеждите ми за един законосъобразно проведен, обективен и безпристрастен конкурс. СЕФТЕ!
Не зная дали вече има заповеди за назначаване. Пък и вече не ми е важно...
Ами ... Честито на колежката! /Възпитана съм все пак!/ Тя си знае коя е - тая, дето на всички обяснява каква цена се наложило да плати за съответното място. Като не крие, че част от цената я е платила в натура...
Честото, колежке!
- v_e_n_y
- Младши потребител
Добре де - за Добрич става въпрос при мен.
Коя информация от къде я имаме???? От началниците на съответните звена.
Коя информация от къде я имаме???? От началниците на съответните звена.
- v_e_n_y
- Младши потребител
v_e_n_y- кого избраха за Вашия град? Аз си мислех,че ще се обадят да кажат,че не сме избрани, но явно аз трябва да звъня. Пожелавам успях на всички.
- blackat
- Младши потребител
Не разбра ли.... в Добрич е спечелила връзкарката с голямата дупка.....
Чудно ми е, дали така ще утешава и пробационните.... Голямо клатене ще падне, муахахахахахах
Чудно ми е, дали така ще утешава и пробационните.... Голямо клатене ще падне, муахахахахахах
- genius75
- Потребител
Колеги, тази тема вече не е актуална. Предлагам да открием нова, или поне се надявам да приемете идеята за обмяна на координати. Добре ще е заедно да обсъждаме битието на юрисконсулта в ОЗ"ИН", след като вече сме част от него.
- leksa
- Младши потребител
57 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
|
|