- Дата и час: 27 Ное 2024, 17:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ОБЯВЕН Е КОНКУРС ЗА НОТАРИУСИ
|
|
Нещо Ви бърка, че хората успяват бързо да си свършат работата ли?
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
Влизам в темата, за да се разгранича от поста на andronika71 - това не съм аз!!!
Искам да изкажа уважението си към колегата Каранедев, който ми подаде и ми подава ръка когато съм имала и имам нужда от съвет в областта на гражданското право! Много начетен и същевременно с чувство за хумор юрист. А това кой как си прекарва времето си е само лично негов избор!
Искам да изкажа уважението си към колегата Каранедев, който ми подаде и ми подава ръка когато съм имала и имам нужда от съвет в областта на гражданското право! Много начетен и същевременно с чувство за хумор юрист. А това кой как си прекарва времето си е само лично негов избор!
- andronika
- Потребител
andronika71
[b][b]Регистриран на: 31 Юли 2007
Andronika 71,
Вие кога се появихте и кога започнахте да раздавате наляво надясно мнения, които [b]НИКОИ НЕ Е ПОИСКАЛ ОТ ВАС???[/b]
Поведението Ви е меко казано неприемливо!
[b][b]Регистриран на: 31 Юли 2007
Andronika 71,
Вие кога се появихте и кога започнахте да раздавате наляво надясно мнения, които [b]НИКОИ НЕ Е ПОИСКАЛ ОТ ВАС???[/b]
Поведението Ви е меко казано неприемливо!
- prof_prof
- Потребител
Андроника, бях написала, че се надявам другата Андроника да не си ти (после го изтрих). Щях да се учудя.
Проф_Проф,
Понеже и на мен поне три пъти са ми казвали подобна простотия, почвам да си мисля, че в такива случаи типичното е да се прави чисто нова регистрация, ако не може да се пише като анонимен гост. Уж "критикуващият" няма от какво да се крие, а се крие.
Проф_Проф,
Понеже и на мен поне три пъти са ми казвали подобна простотия, почвам да си мисля, че в такива случаи типичното е да се прави чисто нова регистрация, ако не може да се пише като анонимен гост. Уж "критикуващият" няма от какво да се крие, а се крие.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
гледах, гледах, пък си рекох - я да взема да се включа, с риск да ме набият с камъни...
За казуса... ами хич не е труден, напротив, въпросите, а и отговорите са елементарни /да ме извиняват колегите, който ще се засегнат/.
А за чистото удостоверение за тежести ... нека малко поработи някой като адвокат и после пак ще говорим има ли такова животно, кой може да го вземе, как и т.н. ...
ай, със здраве, повече няма да се включвам.
За казуса... ами хич не е труден, напротив, въпросите, а и отговорите са елементарни /да ме извиняват колегите, който ще се засегнат/.
А за чистото удостоверение за тежести ... нека малко поработи някой като адвокат и после пак ще говорим има ли такова животно, кой може да го вземе, как и т.н. ...
- lakov
- Потребител
ЗА andronika71:.................Извинявам се за любопитството си , но Вие как разбрахте , кои как си върши работата. Забелязвам, че добре сте информирана за колегата Каранедев за което доста се радвам и като се вземе в предвид, че регистрацията ви във форума е от днес..........., много ви се моля , хайде бегайте другаде да казвате кой, как и къде си върши работата. Ако можете и вие да работите като Колегата............ехе..........цена нямаше да имате, ама..............
- ivalina
- Младши потребител
Абе, Лаков, като ти е толкова лесен казуса, що не вземеш да отговориш на въпросите, а се "изключваш" от дискусията...нали си нов тук, дай да те видим!!?
- sluncho
- Младши потребител
Благодарско, колега !
Предизвикателния ти тон не би ме накарал да се доказвам във интернет-форум.
За сведение - занимавам се и със строители и ежедневно има подобни въпроси за решаване и то практически , а и просто изказах мнение , с което може и да не си съгласен !
А колко съм нов ... едва ли по-нов от теб ... но това е без значение !
Всичко най !
Предизвикателния ти тон не би ме накарал да се доказвам във интернет-форум.
За сведение - занимавам се и със строители и ежедневно има подобни въпроси за решаване и то практически , а и просто изказах мнение , с което може и да не си съгласен !
А колко съм нов ... едва ли по-нов от теб ... но това е без значение !
Всичко най !
- lakov
- Потребител
lakov написа:гледах, гледах, пък си рекох - я да взема да се включа, с риск да ме набият с камъни...
Здрасти лаков ,не съм те виждала отдавна ,казуса не е труден.......който иска решение да се порови из архивите има го от предишния конкурс
- donna
- Старши потребител
Абе като е толкова лесен казуса защо не го решите или не пейстнете верните отговори, а само чешите езиците. На Лаков като му знам нивото, вкл. и от чата и какви въпроси ми е задавал там му предлагам като е толкова голям юрист да вземе да се яви на конкурса и да се ПРОБВА. И без това е с две гърди напред, щот женка му кат помощник-нотариус ще го подпомага
- fixxxer
- Потребител
Абе като е толкова лесен казуса защо не го решите или не пейстнете верните отговори, а само чешите езиците. На Лаков като му знам нивото, вкл. и от чата и какви въпроси ми е задавал там му предлагам като е толкова голям юрист да вземе да се яви на конкурса и да се ПРОБВА. И без това е с две гърди напред, щот женка му кат помощник-нотариус ще го подпомага
fixxxer ,защо не опиташ първо ти да започнеш с решението .........,междувременно се порови в архива ,някога съм го решавала отново няма да го правя .
- donna
- Старши потребител
fixxxer май има нужда от адвокат. Няма да припомням какво беше казал за техните майки в една друга тема.
- zapetaia
- Младши потребител
fixer40, братко, не знам поста ти към мен комплимент ли беше или опит да ме засегнеш...че ме познавал, а и нивото ми знаел, че и жената намеси-сладур голям си ти ! /нито те знам, нито някога съм те виждал, още по-малко в чата, а пък да те питам нещо...едва ли/.
Ай наздраве !
Ай наздраве !
- lakov
- Потребител
Абре Лаков, аз ако не те знаех, откъде ще знам жена ти с какво се занимава???
Засичали сме се по Студ. град и на нЕкои други места. Един път с теб ходихме по едни женки да ги тестваме, не помниш ли??? хихихи - олелеее, дано жена ти не прочете тоя пост
Ай наздраве с по една Стела
Засичали сме се по Студ. град и на нЕкои други места. Един път с теб ходихме по едни женки да ги тестваме, не помниш ли??? хихихи - олелеее, дано жена ти не прочете тоя пост
Ай наздраве с по една Стела
- fixxxer
- Потребител
Fixxxer, хайде да не го обръщаме на "Искрено и лично". Става ли.
За това нелицеприятно занимание си има други местенца в нета.
Грозно се получи.
За това нелицеприятно занимание си има други местенца в нета.
Грозно се получи.
- fenix_f
- Потребител
|
|