начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

Софтуер за адвокатски кантори?

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Софтуер за адвокатски кантори?

Мнениеот JORGE » 02 Май 2007, 16:16

Софтуер за адвокатски кантори??? Що е то и има ли почва у нас???!!! Моля за няколко мнения за същестуващите такива софтуерни опити, ако въобще някой ги ползва. Аз лично намерих един такъв продукт, но не съм много наясно има ли практически смисъл и полза от него. Не познавам и колеги, които да го ползват в канторите си, затова моля за мнението Ви, в случай, че сте запознати. Благодаря.
JORGE
Младши потребител

Мнениеот slavi_kotarov » 02 Май 2007, 17:16

Аз преди време ползвах един такъв софтуер - "Асистент" се казваше, май беше на някаква варненска фирма, но моето беше пробно копие - траял версия, и като мина месец или два, не помня вече, престана да функционира. После потърсих отново фирмата, за да си го закупя, но не можах да го намеря повече. Не беше скъп - мисля, че беше 50-100 лева, и беше функционален, поне за го ползвах и ми харесваше. Друг не знам да има, макар че търсих целенасочено. Ако някой има информация за този продукт, и знае дали още го продават, нека пишие някакви координати.
slavi_kotarov
Младши потребител

Мнениеот d_mavrodieva » 02 Май 2007, 23:54

http://www.assist2000.hit.bg/ - Софтуер за адвокати
d_mavrodieva
Потребител

Благодаря

Мнениеот JORGE » 03 Май 2007, 09:06

Благодаря на колежката Мавродиева. След отговорът г-н Котаров се порових и гамерих също, но не намерих нищо повече от името му. Ако работите с него, моля дайте отзиви.
JORGE
Младши потребител

Мнениеот slavi_kotarov » 03 Май 2007, 09:22

d_mavrodieva написа:http://www.assist2000.hit.bg/ - Софтуер за адвокати

Да, за това говоря, но линка не е активен от много време насам, а другаде не успях да го намеря - нито софтуера, нито дори фирмата, която го е произвела. Иначе бих си го взел.
slavi_kotarov
Младши потребител

Мнениеот ania » 03 Май 2007, 14:33

Здравейте,
В момента учавствам в разработването на такъв софтуер, доста време ни отнема, но се надявам да се получи добре. Ще е готов до 1 месец, поне първата версия. Според мен такъв продукт е необходим на фирми/кантори, които имат голям обем дела.
ania
Потребител

Мнениеот JORGE » 03 Май 2007, 16:09

А може ли кратко описание на Вашия продукт, както и очаквана цена?
JORGE
Младши потребител

Мнениеот Mishelina » 04 Май 2007, 11:00

Здравейте на всички. Имам познат, който разработи софтуер на кантора, която се занимава само в областа на интелектуалната собственост, регистрация на търговски марки, патенти.Програмата е действаща и е добра.
По ваше задание познатият ми приятел може да изработи каквато програма пожелаете, стига да знаете какво точно искате да съдържа.
За повече инфо.
e-mail: mihaela.stoyanova@gmail.com
Mishelina
Младши потребител

Мнениеот ania » 04 Май 2007, 15:03

Здравейте,
"JORGE :
А може ли кратко описание на Вашия продукт, както и очаквана цена? "

Очакван наем? Не мога да кажа, първо ще я тестваме, за да видим дали има нещо за дооправяне в движение, но така или иначе, програмата е замислено да се развие в няколко фази и направления. Сега е развито доста добре исковото и изпълнителното производство.
Ако се интересувате-може би ще можем да поговорим по-сериозно юли месец.

icq 288 446 898

Приятна почивка
ania
Потребител

Мнениеот Mishelina » 09 Май 2007, 15:50

Здравейте, до 2 мес. ще бъде готов софтуер за адвокати, който да улесни тяхната работа :P, като ще съдържа всичко необходимо за тяхното улеснение, начин на водене на делата, инфо. за клиенти, документи,срокове и др.
Mishelina
Младши потребител

Интересно...

Мнениеот JORGE » 09 Май 2007, 17:09

Тук май се заражда и конкуренция, интересно ще е да се видят и двете програмки, със сигурност ще има какво да се покаже, още повече, че изработения софтуеър винаги отразява начина на мислене на създалия го субект... :shock: :D ... а когато говорим за производства съставени от отделни процедури, то шаша е пълен... :shock: надявам се да видя и двете, единстевият проблем както винаги е времето...

Благодаря на ania & Mishelina за отзивчивостта...!

Поздрави
JORGE
Младши потребител

re

Мнениеот kmonev » 10 Май 2007, 12:22

колеги, в АПИС има програмен модул наречен АПИС ВРЕМЕ, който има отличен органайзер с напомняния и т.н. Освен това продукта е изключетелно интересен. Може да видите инфо на сайта им: http://www.apis.bg
kmonev
Потребител

Мнениеот Sarkis_999 » 15 Май 2007, 00:19

Аз ползмам google . Евтино и всичко се намира .
Sarkis_999
Потребител

Назад към Лекции и материали