начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

ИМА ЛИ НЯКОЙ ЛЕКЦИИ ПО КРИМИНОЛОГИЯ?!

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

ИМА ЛИ НЯКОЙ ЛЕКЦИИ ПО КРИМИНОЛОГИЯ?!

Мнениеот zori_m » 04 Апр 2007, 12:54

Колеги! Нуждая се много спешно от лекции по КРИМИНОЛОГИЯ! Ако някой от вас разполага с такива, нека ми ги изпрати на zorim@abv.bg. Ще му/и бъда много благодарна, защото лекциите по криминология са повече от библиографска рядкост.
zori_m
Младши потребител

Re: ИМА ЛИ НЯКОЙ ЛЕКЦИИ ПО КРИМИНОЛОГИЯ?!

Мнениеот n.dinev » 04 Апр 2007, 12:58

zori_m написа:Колеги! Нуждая се много спешно от лекции по КРИМИНОЛОГИЯ! Ако някой от вас разполага с такива, нека ми ги изпрати на zorim@abv.bg. Ще му/и бъда много благодарна, защото лекциите по криминология са повече от библиографска рядкост.

Че то има и учебник.
n.dinev
Младши потребител

Мнениеот zori_m » 04 Апр 2007, 13:01

Да обаче нашият преподавател в СУ не признава учебника. Говоря именно за неговите лекции. Ако някой ги има, най-искрено го моля да ги изпрати
zori_m
Младши потребител

Мнениеот yordano78 » 05 Апр 2007, 17:27

Zori_m кой е твоят преподавател по криминология?Питам те защото имам лекции на Айдаров,но не знам дали ще ти свършат работа.И ако те уреждат сама разбираш,че не мога да ти ги пратя по e-mail. Пиши и ще се разберем
yordano78
Нов потребител

Мнениеот zori_m » 05 Апр 2007, 21:34

Благодаря за предложението, но уви на мен криминологията ми я води Александър Билярскил И все пак мерсил В мен все още живее надеждата да намеря лекциите на този преподавател :D
zori_m
Младши потребител

лекции и материали

Мнениеот yordano78 » 07 Апр 2007, 14:50

zori_m наистина съжалявам,че не мога да ти помогна.Пожелавам ти късмет и безброй усмивки през празниците и по-нататък.ГОРЕ ГЛАВАТА! :D
yordano78
Нов потребител

Назад към Лекции и материали