denni_law написа:Катя от известно време ти следя писанията във форума и вече наистина почваш много да ме дразниш и свичките ти бръщолевения станаха досадни. Незнам колко си българка с британски паспорт, но тези българи с британски или с друг чужд паспорт, които познавам биха се засрамили от думите ти. Знам едно, че ако си кадърен и в България и навсякъде по света ще успееш, друг е въпроса какъв ти е мирогледа - дали си "кон с капаци" или широко скроен, а според мен ти си от първите.
Моя близка е оторизиран представител на европейска адвокатска кантора за цяла България и през ум не й минава да се изнася и да работи в централа им, защото й е по-добре в България.
А явно ти може и да имаш само диплома, но не вярвам, че работиш и успяваш като юрист, защото най-малкото начина ти на мислене не подхожда на един истински юрист. Просто ти липсва широта на погледа и съзнанието ти е изпълнено с омразата и жлъчта на един loser
Loser? What a joker! What a funny, funny guy! "оторизиран представител на европейска адвокатска кантора за цяла България" wow! Кви големи хора познаваш! в централата "размитат" за твоята позната. Когато лисицата не може да докосне гроздето и вика, че е кисело.
Най-щастливата ми дата е 10/11/1989! "Welcome to the top flight"! Да се види кой кой е! Не се гаси, туй що не гасне! Тавана е небето!
Твоето изказване е учебникарски пример за злоба!