- Дата и час: 28 Ное 2024, 06:34 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за административни съдии
|
|
ednaotvsicki, какви таблици, какви хиксчета. . . , единственото положително е, че поне са били откровени
- edit
- Потребител
Таблици, хиксчета пояснявам-значи всички 512 сме изписани в екселска таблица на няколко страници-срещу името има кутийки за всеки съд и попълнени с Х кутийка там където си заявил с първоначалното заявление, сега с това заявление проверяват и повторно върху вече съществуващите хиксчета пишат-1 м, 2 м и т.н с химикал на ръка и срещу така потвърдените и номерирани хиксчета се подписваш
- ednaotvsicki
- Потребител
здравейте, малко се бях изгубила a_ni, благодаря ти, пипи е права, много мило от твоя страна! Аз също ти пожелавам успех, заслужаваш да ти се случат всички хубави неща, които си пожелаеш. Сигурна съм, че те ще се случат...вярвай в това а за този конкурс мисли като за нещо, което ти е отворило пътя към нещо по - добро. Знаеш ли, аз винаги така разсъждавам и не защото така "неуспеха" се понася по - лесно, имала съм поводи да се убедя, че е точно така. На първият организиран конкурс за младши съдии, отпаднах след писмения изпит и бях толкова нещастна, но съдбата ме срещна с хора, които ми помогнаха, започнахме заедно да работим и така изкарахме няколко чудесни и ползотворни години. Сегашното ми участие е продиктувано по - скоро от това да знам, че съм опитала(щях да съжалявам ако не бях пробвала), а не толкова от желанието ми да стана съдия на всяка цена. С оценките, които имам вероятността да успея е почни никаква, но както и да е. Не съжалявам за нищо! Радвам се на всички, с които се "запознах" в този форум и исренно им пожелавам да сбъднат мечтите си! Всички сте страхотни и за мен беше удоволствие да общувам с хора като вас! Стискам ви палци В понеделник отивам да подам заявление, въпреки че не възлагам много надежди, но ....каквото стане
- maimundere
- Потребител
На всички, които достоно се представиха, честито. Голяма част от вас ще заемат заслужено място в съдебната система. Но никога не забравайте, че вие получавате пари от данъците на хората. Помнете това и никога не се поддавайте на политически или служебен натиск при изпълняване на една от най-важните функции на държавата - правоСЪДИЕТО. Успех!!!
- gega
- Потребител
Браво на всички вас !!!!
ПОЗДРАВЯВАМ ВСИЧКИ ВАС - УСПЕЛИТЕ ДА СТИГНАТ ДО КРАЯ НА КОНКУРСА !!!
ЗДРАВЕ !
КЪСМЕТ !
ДОБРА И ПОЧТЕНА РАБОТА !!!
ВРЕМЕ И ЗА УСМИВКИ !
ЗДРАВЕ !
КЪСМЕТ !
ДОБРА И ПОЧТЕНА РАБОТА !!!
ВРЕМЕ И ЗА УСМИВКИ !
- krem_karamel
- Потребител
Привет на всички!
Разбрах,че на Националната конференция е било обявено,че на 27-ми и 28-ми този месец ще има извънрдни заседания на ВСС,на които ще бъдат избрани бъдещите административни съдии.
Предварително по" екселската таблица" ще бъдат разпределени кандидатите на база поредността на желанията по съдилища.Гласуването ще става поименно по проткола от класирането по бал.Накрая след като обявят резултатите в сайта ще видим вътре ли сме иле не.Моят успех сочи шансове 50на 50.Такаче докрая ще се надявам .Приятен ден !
Разбрах,че на Националната конференция е било обявено,че на 27-ми и 28-ми този месец ще има извънрдни заседания на ВСС,на които ще бъдат избрани бъдещите административни съдии.
Предварително по" екселската таблица" ще бъдат разпределени кандидатите на база поредността на желанията по съдилища.Гласуването ще става поименно по проткола от класирането по бал.Накрая след като обявят резултатите в сайта ще видим вътре ли сме иле не.Моят успех сочи шансове 50на 50.Такаче докрая ще се надявам .Приятен ден !
- kasidi
- Потребител
Kasidi, дай малко по-подробна информация, ако имаш. Кой е казал на националната конференция, официално ли го е казал и т.н.
Всички сме под напрежение
Всички сме под напрежение
- pipelota
- Потребител
Ама, моля Ви, колеги! Напрежението си е сериозна работа...малееее, страх
Хайде малко да се вземем в ръце, а? Мисля, че който си е постигнал висок бал-ще стане съдия, а при нисък бал, никакви сметки не оправят положението
Хайде малко да се вземем в ръце, а? Мисля, че който си е постигнал висок бал-ще стане съдия, а при нисък бал, никакви сметки не оправят положението
- sa6om
- Младши потребител
За голямо съжаление, среда няма. Балът или е достатъчен за това, което искаш или не-важното е да знаеш какво искаш
- sa6om
- Младши потребител
административни съдии
разбрахте ли за Тълкувателно решение 1/апри;.2006г. на ВАС
- abcdefgh_2005
- Нов потребител
Pipelota каза: "Kasidi, дай малко по-подробна информация, ако имаш. Кой е казал на националната конференция, официално ли го е казал и т.н.
Всички сме под напрежение"
К.П-в бил казал това за 28.11 и 29.11. И още нещо интересно (но според мен нереалистично), че се умувало 90-те бройки младши съдии да бъдат трансформирани в съдийски. Щото младшите нямало какво да правят в АС - нещо, което отдавна го обсъждахме тук във форума.
Що се отнася до класирането - логично е да се изчерпват желанията на тези колеги, които имат по-висок бал, а едва след това да се продължава към следващите по-надолу, иначе би се стигнало до несправедливи резултати - това последното си е моя догадка, нищо повече...
И още нещо лично - за какво беше целия този конкурс, какво и на кого доказвахме от август насам - това е въпросът, който ме измъчва вече близо половин година... Дълбоко вътре в себе си не се чувствам победител, макар че балът ми стига за мястото, в което се целя. Толкова кадърни колеги не успяха, а в същото време буквално камари некадърници, които познавам, изкараха високи резултати... Изпитите - писмени и устни, не са гаранция за успех. Съжалявам, ако съм обидил някой от вас, колеги, във всеки случай не това ми е целта, но се чувствам толкова гадно... и все още не мога да се освободя от чувството, че изобщо не трябваше да участвам...
Всички сме под напрежение"
К.П-в бил казал това за 28.11 и 29.11. И още нещо интересно (но според мен нереалистично), че се умувало 90-те бройки младши съдии да бъдат трансформирани в съдийски. Щото младшите нямало какво да правят в АС - нещо, което отдавна го обсъждахме тук във форума.
Що се отнася до класирането - логично е да се изчерпват желанията на тези колеги, които имат по-висок бал, а едва след това да се продължава към следващите по-надолу, иначе би се стигнало до несправедливи резултати - това последното си е моя догадка, нищо повече...
И още нещо лично - за какво беше целия този конкурс, какво и на кого доказвахме от август насам - това е въпросът, който ме измъчва вече близо половин година... Дълбоко вътре в себе си не се чувствам победител, макар че балът ми стига за мястото, в което се целя. Толкова кадърни колеги не успяха, а в същото време буквално камари некадърници, които познавам, изкараха високи резултати... Изпитите - писмени и устни, не са гаранция за успех. Съжалявам, ако съм обидил някой от вас, колеги, във всеки случай не това ми е целта, но се чувствам толкова гадно... и все още не мога да се освободя от чувството, че изобщо не трябваше да участвам...
- Titius
- Младши потребител
И аз видях обявените дати за извънредни заседания, но мисля, че не е възможно на тях дасе проведят редовни гласувания по предложения за назначаване, защото няма как да се спази срока по ЗСВ от влизане на предложенията в ВСС до гласуване - седем дни. Срокът за прословутите повторни заявления изтича на 23.11.06г. и дори веднага да го направят няма седем дни до 28.11.06г., така, че информацията нещо не съвпада със закона??? Но така или иначе ние сме свикнали да чакаме в неизвестното, а пък това, че си имаме и друга работа какво значение има...Важното е че се вижда края. Какво става за срещата в сряда?
- panika
- Младши потребител
|
|