- Дата и час: 24 Яну 2025, 08:50 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
конкурс за административни съдии
|
|
НЕВЕРОЯТЕН И НЕДОПУСТИМ СУБЕКТИВИЗЪМ. Надявам се, че вече си отговорихте на въпроса Защо не публикуваха верните отговори ? Казвам го при условие, че имам една от сравнително високите оценки и минавам, но други колеги при идентична разработка на въпросите са OUT.
Макар, че...: Това се очакваше. Вижте по-горе eva1234
Макар, че...: Това се очакваше. Вижте по-горе eva1234
- maradi
- Потребител
Честито на колегите които са изкарали над 4.50. Ази имам 3.50 но ще стискам палци на допуснатите до устен изпит да се представят достойно на устния.
Успех
Успех
- neznaiko
- Потребител
Поздравявам колегите които са минали първата бариера!
Моят резултат е 4.75 и го смятам за обективен.Смятам,че съдиите кандидати са сред тези с най-високи оценки и сигурно е заслужено.
Моят резултат е 4.75 и го смятам за обективен.Смятам,че съдиите кандидати са сред тези с най-високи оценки и сигурно е заслужено.
- kasidi
- Потребител
Kasidi, a_ni, gega, loyer, oho_boho, maimundere, panika, kemas, softy, hebigatsu, leviatan, magaiva, lotariya, edit, rossa3 и всички други прекрасни колеги - похвалете се. Вашите разумни мнения отнапред издаваха резултата и Ви поздравявам с него.
- maradi
- Потребител
maradi написа:Kasidi, a_ni, gega, loyer, oho_boho, maimundere, panika, kemas, softy, hebigatsu, leviatan, magaiva, lotariya, edit, rossa3 и всички други прекрасни колеги - похвалете се. Вашите разумни мнения отнапред издаваха резултата и Ви поздравявам с него.
Специално аз не съм участник в конкурса, но тъй като материята ми е близка с оглед професионалния ми опит, участвах в развилата се тук дискусия с желание да бъда в помощ, доколкото мога. Аз също се интересувам какви са резултатите на посочените участници и се надявам да ги споделят.
- softy
- Младши потребител
Oho-Boho , ти беше точен.Успех!
Маради ,благодаря ти и ти желая успех.Не се предавай.
Но на нас ни предстои тежък рунд...
- kasidi
- Потребител
Привет колеги. Имам 4,50 и се чудя тези с тази оценка имаме някакви шансове изобщо. честито на тези с високите оценки. Мисля, че доста хора заслужено са си изкарали добри оценка. За себе си не мисля, че съм ощетена, мога само себе си да виня, че не изложих по-добра аргументация.
- ednaotvsicki
- Потребител
Привет колеги. Имам 4,50 и се чудя тези с тази оценка имаме някакви шансове изобщо. честито на тези с високите оценки. Мисля, че доста хора заслужено са си изкарали добри оценка. За себе си не мисля, че съм ощетена, мога само себе си да виня, че не изложих по-добра аргументация.
- ednaotvsicki
- Потребител
и аз имам 4,50. а сега накъде? добре е поне моралното удоволетворение, че нито един окръжен съдия или прокурор от нашия град не преминава на втори тур. Но... това е само част от играта.
Последна промяна V_I_K_I на 23 Окт 2006, 12:13, променена общо 1 път
- V_I_K_I
- Младши потребител
Ednaotvsichki,
смело отивай на устния изпит. Не се притеснявай за това, че имаш 4,50. Преди две години имах същата оценка на изпит за мл. магистрати и ми е мъчно, че не отидох на устния изпит. За справка моя колежка със същия успех успя да се класира по-добре на устния и просто е от две години мл. магистрат.
Така че, дерзай, а от мен успех и стискам палци. Ако има обективност имаш шансове, но не искам да се отказваш....
Хайде успех на всички!!!!
смело отивай на устния изпит. Не се притеснявай за това, че имаш 4,50. Преди две години имах същата оценка на изпит за мл. магистрати и ми е мъчно, че не отидох на устния изпит. За справка моя колежка със същия успех успя да се класира по-добре на устния и просто е от две години мл. магистрат.
Така че, дерзай, а от мен успех и стискам палци. Ако има обективност имаш шансове, но не искам да се отказваш....
Хайде успех на всички!!!!
- terry_ezra
- Младши потребител
пълна подигравка на управляващите в нашият регион нито един съдия в Окръжен съд не е взел изпита за сметка на това всички юристи от областната администрация минават
- loyer
- Младши потребител
имам 3.50 и се радвам ,че не са ми писали двойка. защото очаквах да го направят тенденциозно..........и сега да ми бяха дали казусът и сега щях да го реша по този начин......Успех на всички които минават!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да живее демокрацията!!!!!!!!!!!!!1Долу комунистичската пасмина!!!!!!!!!!!!!!!!
Да живее демокрацията!!!!!!!!!!!!!1Долу комунистичската пасмина!!!!!!!!!!!!!!!!
- loyer
- Младши потребител
terry_ezra много благодаря за моралната подкрепа, ще отида, за да доведа хорото докрай, пък каквото сабя покаже!
Някакво инфо да имате приблизително за датите на устния и кога ще излязат???
Някакво инфо да имате приблизително за датите на устния и кога ще излязат???
- ednaotvsicki
- Потребител
странното е, че аз и приятелката ми сме решили различно казуса..... Но нямам идея кой е прав. Минаваме, но... май никога няма да разберем верния отговор
- V_I_K_I
- Младши потребител
Здравейте, моята оценка е 5,25- не можах да повярвам на очите си, при толкова разнообразни становища и по шестте въпроса, изожени и във форума и в решенията на ВАС. От нашите съдии всички от окръжен съд минават, един от районен- не и от изпълнителната служба- един.
- edit
- Потребител
kasidi написа:Oho-Boho , ти беше точен.Успех!
За щастие не съм се явявал на този конкурс! Не ми се занимава само и изключително с административно право.
- oho_boho
- Потребител
Edit, поздравления!Личеше си още от форума,че си на ниво .Успех и на устния!
Охо-бохо , пожелавам ти успех във всичко!
Охо-бохо , пожелавам ти успех във всичко!
- kasidi
- Потребител
|
|